Gebruiksaanwijzing SHARP R-2397

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP R-2397. Wij hopen dat dit SHARP R-2397 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP R-2397 te teleladen.


SHARP R-2397 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (729 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP R-2397

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Draai de vierkante plank, de vierkante bakvorm of de houder op de vierkante plank halverwege het kookproces 180° voor een beter resultaat. Volg onderstaande aanwijzingen wanneer de vierkante plank wordt gebruik om te voorkomen dat deze ongewild naar buiten schuift: · De vierkante plank moet zich in de juiste positie bevinden en mag niet rammelen. Trek bij het verwijderen van het gerecht aan de vierkante plank tot deze goed vergrendeld is en verwijder dan het gerecht. [. . . ] Er zijn enkele recepten voor het gebruik van de vierkante plank en de vierkante bakvorm in deze bedieningshandleiding opgenomen. Het beste krijgen vloeit voort wanneer na pakinstructies voor convectie, gelieve de instructies voor "conventionele oven" te volgen. WARNUNG: Gebruik de vierkante plank en de vierkante bakvorm nooit voor koken met de magnetron en de dubbele-kookfunctie aangezien dit tot vonkoversprong kan leiden. TOEBEHOREN: Controleer of de volgende accessoires zijn geleverd: A Bakvorm, B Vierkante plank. OPMERKING: Wanneer gebruik de vierkante plank of de vierkante bakvorm, plaats op de geleiders zoals aangegeven in afbeelding A. Wanneer gebruik de vierkant plank, de plankpasser moet zich aan de rechterzijde bevinden. UIENTAART Totale bereidingstijd: 60-67 minuten Benodigdheden: kom met deksel (inhoud: 3l) vierkante bakvorm vetvrij papier Ingrediënten - voor het deeg 375 g meel 30 g gist 1 ei 125 ml melk 1/2 theel. Zout 75 g boter Ingrediënten - voor de toplaag 650-700 g uien 100 g ontbijtspek 30 g boter cheyenne-peper 3 eieren 200 g zure room 1/2 theel. LASAGNE AL FORNO Totale bereidingstijd: 44-49 minute Benodigdheden: kom met deksel (inhoud: 3 l) rechthoekige schotel (35x29 cm) vierkante plank Ingrediënten 600 g tomaten uit blik 100 g ui, fijngehakt 100 g ham, in kleine blokjes 1 teen knoflook, geplet 500 g gehakt (runder) 4 eetl. Plantaardige olie om schotel in te vetten 250 g groene lasagne 2 eetl. Boter BISCUITROL "ARM VAN DE ZIGUENER" Totale bereidingstijd: 22-24 minuten Benodigdheden: vierkante bakvorm vetvrij papier kom met deksel (inhoud: 2 l) Ingrediënten - voor het deeg 4 eieren 125 g suiker 125 g meel 1 theel. Bakpoeder (3 g) Ingrediënten - voor de toplaag 250 ml melk 1 kaneelstokje de schil van een citroen 75 g sugar 2 eetl. Voeg zout en peper naar smaak toe en kook onder een deksel 12-14 minuten op MAGNETRON 900 W. Meng de room room met de melk, Parmezaanse kaas, kruiden, olie en specerijen. Leg nog 1/3 van de pasta op het mengsel gevolgd door een volgende laag van gehaktmengsel en saus. Klop de eieren en de suiker met de handmixer tot er luchtbelletjes in het mengsel te zien zijn. [. . . ] Leg nog 1/3 van de pasta op het mengsel gevolgd door een volgende laag van gehaktmengsel en saus. Klop de eieren en de suiker met de handmixer tot er luchtbelletjes in het mengsel te zien zijn. Keer de cake om op een vochtige theedoek waarover u suiker hebt gestrooid. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP R-2397

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP R-2397 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag