Gebruiksaanwijzing SHARP RR-50

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP RR-50. Wij hopen dat dit SHARP RR-50 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP RR-50 te teleladen.


SHARP RR-50 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (922 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP RR-50

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] wij adviseren u de kookboek-handleiding en de bedieningsaanwijzing zorgvuldig door te lezen. Op die manier zal het bedienen van uw apparaat voor u geen enkel probleem opleveren. Wij feliciteren u met uw nieuwe combi-magnetron met microgolfhetelucht- en grilltoepassing, die u voortaan het werk in de huishouding aanmerkelijk zal vergemakkelijken. U zult aangenaam verrast zijn over hetgeen men allemaal met de combi-magnetron kan doen. [. . . ] Het gistdeeg met hittebestendige folie op een vochtige theedoek afdekken en laten rijzen. Die overgebleven wijn met de bloem mengen, daarna aan de hete vloeistof toevoegen en met deksel erop koken. De champignons met het hammengsel vullen, in de saus plaatsen en op het hoge rooster bruinen. Het deeg in 8 vierkanten verdelen en in elke ervan een worstje rollen. De bladerdeegrollen hiermee instrijken en zout en kummel erover strooien. Het bakpapier op de bakplaat leggen, de deegrollen erop leggen en bakken op het lage rooster bakken. 100 60 2 1 2 100 100 2 2 100 g g EL TL g g EL ml meel boter of margarine koud water boter of margarine voor het invetten van de vorm uien (100 g, fijn gehakt) hamspek (2 schijven, in fijne dobbelsteentjes) shrimps zonder schaal boter of margarine (20 g) eieren zure room zout peper nootmuskaat peterselie, gehakt 12-18 minuten Servies: schaal met deksel (inhoud 1 l) vlakke, vierkante schaal met deksel (ca. Meel, boter en water door elkaar kneden en 30 minuten op een koude plaats zetten. Het deeg uitrollen en in de vorm leggen en hierin meerdere keren met een vork prikken en voorbakken. Boter of margarine (20 g) 1 ui (50 g), fijngehakt 50 g rauwe ham zwarte peper, gemalen rozemarijn, fijn gesneden 125 ml witte wijn, droog 125 ml slagroom 2 eetl. De stelen uit de champignons snijden en de stelen in kleine stukjes snijden. De helft van de gehaktmassa erin doen, de schapekaas erover uitspreiden vervolgens daarop de resterende vulling verdelen. 2 1 1 1 1 1 300 100 1 2 50 50 1 200 1 EL EL TL EL EL g g gedroogde zwarte paddestoelen rijstwijn (sake) olie zout suiker (15 g) olie voor het invetten van de quichevorm varkensfilet, in dobbelsteentjes cashewpitten sjalot (20 g, fijn gehakt) teentjes knoflook, uitgeperst rode paprika, in dobbelsteentjes groene paprika, in dobbelsteentjes maiszetmeel water sojasaus zout, suiker en witte peper De witte wijn, het saus-bindmiddel en de slagroom toevoegen, omroeren en bedekt laten doorstoven. Over de paddestoelen volgens de aanwijzing op de verpakking kokend water gieten en vervolgens tenminste 30 min. 7 Minuten twee derde van de kooktijd draaien en cashewnoten toevoegen. Het vlees en de cashewpitten in een schaal doen, de voorbereide groente toevoegen en met deksel erop garen. 1 2 EL 1 EL 100 g 15 konijn (1 kg) boter boter of margarine (10 g) voor het invetten van de vorm buikspek, dobbelsteentjes kleine uien (300 g, geschild, heel) zout peper water verse tijm, fijn gehakt room (crème fraîche) eigeel zout en peper Met deksel erop verder garen. Het konijn wassen, droogbetten en in 8 stukken verdelen Met boter bestrijken en op het hoge rooster leggen en even laten braden. 600 g 1 EL 1 100 ml 300 ml 1 EL kalfsfilet boter of margarine ui (50 g), fijn gehakt witte wijn saus-bindmiddel, donker, voor ca. Het vlees, de ui-dobbelsteentjes en de uitgeperste knoflookteen toevoegen, kruiden en met deksel erop garen. De bonen en de gepureerde tomaten aan het vlees toevoegen en met deksel erop verder garen. Met peper, kappertjes en oregano bestrooien en op het lage rooster garen met deksel erop. [. . . ] 200 ml melk met het kaneelstokje, de citroenschil en de suiker met deksel erop in de schaal verhitten. 500 500 500 1 3 75 10 ml ml ml witte wijn rode wijn, droog rum, 54 vol. 4 1 3 50 g 250 g 1 TL harde appelen (500 g), geschild en in stukjes gesneden kleine pompoen (200 g), in stukjes uien (150 g), fijn gehakt pruimen, gedroogd en van pit ontdaan rozijnen jeneverbessen zout zwarte peper, gemalen witte wijn appelazijn suiker De sinaasappel dun schillen en de sinaasappelschil met de kaneel en de suiker aan de alcohol toevoegen. In de grogglazen elk één theelepel kandij doen, de vuurdrank erin gieten en serveren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP RR-50

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP RR-50 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag