Gebruiksaanwijzing SHARP RR-50

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP RR-50. Wij hopen dat dit SHARP RR-50 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP RR-50 te teleladen.


Mode d'emploi SHARP RR-50
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP RR-50

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] wij adviseren u de kookboek-handleiding en de bedieningsaanwijzing zorgvuldig door te lezen. Op die manier zal het bedienen van uw apparaat voor u geen enkel probleem opleveren. Wij feliciteren u met uw nieuwe combi-magnetron met microgolfhetelucht- en grilltoepassing, die u voortaan het werk in de huishouding aanmerkelijk zal vergemakkelijken. U zult aangenaam verrast zijn over hetgeen men allemaal met de combi-magnetron kan doen. [. . . ] Ui (50 g), fijn gehakt worteltjes in plakjes boter of margarine (20 g) vleesbouillon witte wijn madeira kreeftvlees uit blik laurierblad witte peperkorrels tijm bloem (30 g) slagroom boter of margarine Met peper kruiden en met deksel garen. De schenkel voor het serveren uit de soep nemen. De groenten met het vet in de schaal doen en met deksel verhitten. Het bloem met een beetje koud water aanroeren en aan de soep toevoegen. De groenten met de vleesbouillon in de schaal doen en bedekt garen. 2 1 1-2 15 1 3 200 50 50 700 4 EL boter of margarine (20 g) ui (50g), fijn gehakt worteltjes (130 g), in schijfjes selderie, in dobbelsteentjes prei (130 g), in ringen witte kool-bladen (100 g), in strookjes kalfsschenkel doorregen hamspek, in strookjes gerstekorrels vleesbouillon peper Weense worstjes (300 g) Het geheel nogmaals kort verhitten, echter niet meer aan de kook laten komen!De vleesbouillon, de wijn, de madeira, alsmede het kreeftvlees en de kruiden aan de groenten toevoegen. Bunte Fleischspieße Zie foto pagina 15 Totale gaartijd: 17-20 minuten Servies: hoog rooster 4 houten sjasliekpennen (ca. Hamlappen hamspek uien (100 g, in vieren gedeeld) tomaten (250 g, in vieren gedeeld) een half groene paprika (100 g, in acht stukken) olie paprika, edelzoet zout cayennepeper worcester saus De hamlap en het hamspek in ongeveer 2-3 cm grote dobbelsteentjes snijden. De olie door de kruiden roeren en de sjasliekpen hiermee instrijken. De sjasliekpennen op het hoge rooster leggen en grillen. Over de paddestoelen volgens de aanwijzing op de verpakking kokend water gieten en vervolgens tenminste 30 min. De rijstwijn met het zout, olie, en de suiker roeren. Op de hoge roosterstand zonder deksel grillen. 7 Minuten twee derde van de kooktijd draaien en cashewnoten toevoegen. Het vlees en de cashewpitten in een schaal doen, de voorbereide groente toevoegen en met deksel erop garen. 1 2 EL 1 EL 100 g 15 konijn (1 kg) boter boter of margarine (10 g) voor het invetten van de vorm buikspek, dobbelsteentjes kleine uien (300 g, geschild, heel) zout peper water verse tijm, fijn gehakt room (crème fraîche) eigeel zout en peper Met deksel erop verder garen. Het konijn wassen, droogbetten en in 8 stukken verdelen Met boter bestrijken en op het hoge rooster leggen en even laten braden. De vleesstukken eraan toevoegen, kruiden en het water erbij gieten. 600 g 1 EL 1 100 ml 300 ml 1 EL kalfsfilet boter of margarine ui (50 g), fijn gehakt witte wijn saus-bindmiddel, donker, voor ca. De stukken konijn eruit nemen en warm houden. Het vlees, de ui-dobbelsteentjes en de uitgeperste knoflookteen toevoegen, kruiden en met deksel erop garen. [. . . ] In de schaal doen en met deksel erop verhitten. De suiker er doorheen roeren en nogmaals met deksel erop garen. Für die Sauce die Fleischbrühe in der Schüssel abgedeckt erhitzen. Die Schüssel abdecken und die Sauce binden lassen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP RR-50

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP RR-50 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag