Gebruiksaanwijzing SHARP QT-CD132H

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP QT-CD132H. Wij hopen dat dit SHARP QT-CD132H handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP QT-CD132H te teleladen.


SHARP QT-CD132H : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (725 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP QT-CD132H

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ­ Het weksignaal stopt, de wekfunctie blijft met de ingestelde tijd voor de volgende dag behouden. Het toestel beschikt over een sleeptimer die het toestel terwijl de radio speelt op een vooraf ingestelde tijd uitschakelt. [. . . ] Er kunnen zes uitschakeltijden tussen 60 en 5 minuten ingesteld worden. Let hierbij op de polariteit van de batterijen die staat aangegeven aan de onderkant van het batterijvak. Als u de radio langere tijd niet gebruikt, dient u de batterijen uit het vak te verwijderen. Blijft het toestel na het wegnemen van verbruikte batterijen langer dan 1 minuut zonder stroomtoevoer, dan worden de tijd en de opgeslagen programma's gewist. De batterijen ­ ook batterijen die geen zware metalen bevatten ­ mogen niet bij het huisvuil worden gegooid. Zorg ervoor dat de batterijen op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd, bijv. Wanneer de batterijen leeg zijn, moet u ze niet weggooien maar inleveren als KCA. Er staan in totaal 10 geheugenplaatsen ter beschikking: Onder de presettoetsen »1, 2, 3, 4, 5« kunt u vijf zenders opslaan op het eerste niveau, en met »+5« en »1, 2, 3, 4, 5« nog eens vijf zenders op het tweede niveau. 2 Voor het opslaan van de eerste vijf zenders »1, 2, 3, 4« of »5« indrukken tot een signaal weerklinkt. 3 Om de zenders op de geheugenplaatsen 6 tot 10 op te slaan »+5« en daarna »1, 2, 3, 4« of »5« indrukken tot het signaal weerklinkt. Aanwijzing: Wordt na het indrukken van »+5« niet binnen de 2 seconden een van de presettoetsen ingedrukt, dan moet de stap 3 herhaald worden. 4 Om nog meer zenders op te slaan, dient u de stappen 1 tot en met 2 resp. 5 Zenders op het eerste geheugenniveau met »1, 2, 3, 4« of »5« oproepen; of zenders op het tweede geheugenniveau met »+5« en daarna »1, 2, 3, 4« of »5« oproepen. Aan het Duitse federale bureau voor vergunningen in de telecommunicatie (BZT) werd meegedeeld dat het toestel op de markt gebracht werd. [. . . ] 5 Zenders op het eerste geheugenniveau met »1, 2, 3, 4« of »5« oproepen; of zenders op het tweede geheugenniveau met »+5« en daarna »1, 2, 3, 4« of »5« oproepen. Aan het Duitse federale bureau voor vergunningen in de telecommunicatie (BZT) werd meegedeeld dat het toestel op de markt gebracht werd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP QT-CD132H

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP QT-CD132H zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag