Gebruiksaanwijzing SHARP MICROWAVE COOK-BOOK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP MICROWAVE COOK-BOOK. Wij hopen dat dit SHARP MICROWAVE COOK-BOOK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP MICROWAVE COOK-BOOK te teleladen.


Mode d'emploi SHARP MICROWAVE COOK-BOOK
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP MICROWAVE COOK-BOOK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Auflaufform einfetten, die Wachteln hineinlegen und andünsten. Für die Sauce die Fleischbrühe in der Schüssel abgedeckt erhitzen. Die Zitrone und die Tomaten in feine Scheiben schneiden. Abwechselnd die Kartoffelscheiben, die Schinkenwürfel und den Spinat in die Auflaufform schichten. [. . . ] Bij voedsel op koelkasttemperatuur wordt de verwarmingstijd in geringe mate verhoogd. G Laat u de gerechten na het verwarmen één tot twee minuten staan, zodat de temperatuur zich gelijkmatig binnen het gerecht kan verspreiden (standtijd). G De vermelde tijden zijn richtlijnen, die naargelang de uitgangstemperatuur, het gewicht, het watergehalte, vetgehalte en de gewenste eindtoestand etc. De dooitijden zijn korter dan bij het ontdooien optraditionele wijze. G Let bij het kopen van groenten op, dat de stukken G Groenten worden in het algemeen in een schaal Dit is vooral van belang, wanneer u de groenten heel wilt koken (bijv. G Groenten voor de bereiding wassen, panklaar maken en pas dan de vereiste hoeveelheid voor het recept afwegen en snijden. G Kruidt zoals normaal, maar voeg in het algemeen pas na het koken zout toe, G Per 500 gr. Groenten die rijk aan vezels zijn, hebben wat meer water nodig. Te laten staan, zodat de temperatuur zich gelijkmatig verspreid (standtijd). G De vermelde kooktijden zijn richtlijnen en zijn afhankelijk van gewicht, uitgangstemperatuur en hoedanigheid van de groenten. Hoe verser de groenten, des te korter zijn de kooktijden. G Let bij het kopen van vlees op, dat de stukken Op die manier krijgt u een goed kookresultaat. Vlees, vis en gevogelte voor de bereiding grondig wassen onder stromend koud water en met keukenpapier betten. Rundsvlees dient goed behangen te zijn en weinig pezen te bevatten. ondanks de gelijkmatige grootte van de vleesstukken kan het kookresultaat verschillend zijn. Dit hangt onder andere af van het soort vlees, van het verschillende vet- en vloeistofgehalte alsmede van de temperatuur van het vlees voor het koken. Verkrijgt men een natuurlijke bruinering, die door de toepassing Om daar naast een knapperig opper vlak te verkrijgen, dient u bruineringsser viesgoed te gebruiken of het voedsel op het fornuis aan te braden en in de magnetron te laten gaar sudderen. Op die manier verkrijgt u tegelijkertijd een bruine substantie voor de toebereiding van de saus. G Grotere vlees-, vis- en gevogeltestukken na de halve kooktijd draaien, zodat ze van alle kanten gelijkmatig gaar worden. G Bedek uw braadvlees na het koken met aluminiumfolie en laat het ca. Gedurende deze tijd kookt het braadvlees na en de vloeistof wordt gelijkmatig verdeeld, zodat er bij het snijden minder vleessap verloren gaat. Diepvriesgerechten kunnen in de magnetron in één keer worden ontdooid en tegelijkertijd worden gekookd. [. . . ] De stukjes bittere chocolade en de room toevoegen en met deksel erop verwarmen. 8-13 minuten Servies: schaal met deksel (inhoud 2 l) schaal met deksel (inhoud 1 l) Ingrediënten 4 peren (600 g) 60 g suiker 1 pakje vanillesuiker (10 g) 1 EL perenlikeur, 30 vol. 1 minuut Servies: grote kop of beker (inhoud 200 ml) Ingrediënten 150 ml melk 30 g pure chocolade 30 ml slagroom chocoladestrooisel Zweden De rijst in de schaal doen en met de vloeistof vullen. Het vanillestokje opensnijden, met het zout en de suiker aan de rijst toevoegen en met deksel erop koken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP MICROWAVE COOK-BOOK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP MICROWAVE COOK-BOOK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag