Gebruiksaanwijzing SHARP MICROWAVE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP MICROWAVE. Wij hopen dat dit SHARP MICROWAVE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP MICROWAVE te teleladen.


SHARP MICROWAVE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1109 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP MICROWAVE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] KOCHBUCH LIVRE DE RECETTES KOOKBOEK für Mikrowelle pour cuisson au micro-ondes voor magnetron per microonde LIBRO DI RICETTE RECETARIO para microondas D INHALTSVERZEICHNIS AUFTAUEN UND GAREN. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8 TABELLEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8-11 REZEPTE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 VORSPEISEN UND SUPPEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 FLEISCH, FISCH UND GEFLÜGEL. . . . . . . . . . . . . . . . . . 13-16 GEMÜSE, NUDELN, REIS UND KNÖDEL. . . . . . . 16-19 GETRÄNKE, DESSERTS UND KUCHEN . . . . . . . . . 19-22 F TABLE DES MATIERES DECONGELATION ET CUISSON DES ALIMENTS . . . . . . 29 TABLEAUX. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29-32 RECETTES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32 HORS D'OEUVRES ET SOUPES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 VIANDES, POISSONS ET VOLAILLES . . . . . . . . . . . . 34-37 LEGUMES, PATES, RIZ ET QUENELLES . . . . . . . . . . . 37-40 BOISSONS, DESSERTS ET GATEUAX . . . . . . . . . . . . 40-43 NL INHOUD ONTDOOIEN EN KOKEN VAN VOEDSEL . . . . . . . . . 50 TABEL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50-53 RECEPTEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53 VOORGERECHTEN EN SOEPEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 VLEES, VIS EN GEVOGELTE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55-58 GROENTEN, NOEDELS, RIJST EN KNOEDELS. . . . . . 58-61 DRANKEN, DESSERTS EN GEBAK . . . . . . . . . . . . . . . . 61-64 I INDICE COME SCONGELARE E CUOCERE I CIBI . . . . . . . . . . 71 TABELLAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 71-74 RICETTE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ANTIPASTI E MINESTRE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 CARNI, PESCE E POLLAME . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76-79 VERDURE, PASTA, RISO E CANEDERLI . . . . . . . . . 79-82 BEVANDE, DESSERT E TORTE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82-85 CHE COSA SONO LE MICROONDE?. . . . . . . . . . . . . . . 65 UTENSILI ADATTI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65-66 CONSIGLIE TECNICHE DI COTTURA. . . . . . . . . . . . 66-69 COMO RISCALDARE LE VIVANDE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69 COMO SCONGELARE I CIBI. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70 COME CUOCERE LA VERDURA FRESCA. . . . . . . . . . . . 70 COME CUOCERE CARNE, PESCE E POLLAME . . . 71 E INDICE DESCONGELACIÓN Y COCCIÓN DE ALIMENTOS. . . 92 TABLAS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92-95 RECETAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 95 ENTREMESES Y SOPAS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 96 CARNE, PESCADO Y AVES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 97-100 VERDURAS, PASTAS, ARROZ Y ALBÓDIGAS . . . . 100-103 BEBIDAS, POSTRES Y TARTAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . 103-106 QUE SON LAS MICROONDE?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 86 LA VAJILLA APPROPIADA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 86-87 SUGERENCIAS Y TECNICAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 87-90 CALENTAMIENTO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 90 DESCONGELACION . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 COCCÓN DE VERDURAS FRESCAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 COCCIÓN DE CARNE, PESCADO Y AVES . . . . . . . . 92 1 ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS WAT ZIJN MICROGOLVEN?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 GESCHIKTE SCHALEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44-45 TIPS EN ADVIES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45-48 VERWARMEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ONTDOOIEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49 HET KOKEN VAN VERSE GROENTEN . . . . . . . . . . . . . . . 49 HET KOKEN VAN VLEES, VIS EN GEVOGELTE . . . 50 FRANÇAIS QUE SONT LES MICRO-ONDES?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 BIEN CHOISIR LA VAIIELLE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23-24 CONSEILS ET TECHNIQUES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24-27 RECHAUFFAGE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 DECONGELATION . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28 CUISSON DES LEGUMES FRAIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28 CUISSON DE VIANDES, DE POISSONS ET DE VOLAILLES . . . 29 DEUTSCH WAS SIND MIKROWELLEN? [. . . ] Een kleine hoeveelheid boter, margarine of olie is voldoende om het voedsel smaak te geven. Daarom is de magnetron uitstekend geschikt voor het toebereiden van vetar me gerechten in het kader van een dieet. HET GEBRUIK VAN DE RECEPTEN G Alle recepten in dit kookboek zijn berekend voor vier porties tenzij anders aangegeven. G Adviezen voor geschikt serviesgoed en de totale kooktijd vindt u telkens aan het begin van de recepten. G In het algemeen gaat men uit van direct te consumeren hoeveelheden, tenzij anders vermeld. 55 g (gewichtsklasse 3). 53 NEDERLANDS VOORGERECHTEN EN SOEPEN Spanje 1. De zachte, rijpe avocado's schillen, de pit verwijderen, in kleine stukken snijden en met een mixer of puréerstaaf van een handmixer pureren. Ter versiering 2 dunne sneetjes per portie achterhouden en met citroensap besprenkelen. De vleesbouillon, de avocado's en de slagroom in een kom doen, met zout en peper kruiden en met deksel koken. De soep roeren tot deze dik is en met de overgebleven gesneden avocado versieren. AVOCADOCRÈMESOEP Sopa de aguacates Totale kooktijd: ca. 11-13 minuten Servies: schaal met deksel (inhoud 2 l) Ingrediënten 3 avocado's (600 g vruchtvlees), een beetje citroensap 700 ml vleesbouillon 70 ml slagroom zout/peper Zweden KREEFTENSOEP Kräftsoppa Totale kooktijd: ca. 11-15 minuten Servies: schaal met deksel (inhoud 2 l) Ingrediënten 1 ui (50 g), fijngehakt 50 g worteltjes, gesneden 3 EL boter of margarine (20 g) 500 ml vleesbouillon 100 ml witte wijn 100 ml madeira 200 g kreeftevlees uit blik 1/ laurierblad 2 3 witte peperkorrels, tijm 3 EL bloem (30 g) 100 ml slagroom Zwitserland 1. De vleesbouillon, de wijn, de madeira, alsmede het kreeftevlees en de kruiden aan de groenten toevoegen. De soep roeren en net voor het serveren de boter toevoegen. BÜNDNER GERSTESOEP Bündner Gerstensuppe Totale kooktijd: ca. 27-34 minuten Servies: schotel met deksel (inhoud 3 l) Ingrediënten 2 EL boter of margarine (20 g) 1 ui (50 g), fijngehakt 1-2 worteltjes (130 g), in schijfjes 15 g selder, in dobbelsteentjes gesneden 1 prei (130 g), in ringen gesneden 3 witte koolbladen (100 g), in strookjes gesneden peper 200 g kalfsschenkel 50 g doorregen hamspek, in strookjes 50 g gerstekorrels 700 ml vleesbouillon 4 Weense worstjes (300 g) 1. De boter en de ui-dobbelsteentjes in de schaal doen en met deksel stoven. De schenkel, hamspekstrookjes en gerst toevoegen en met vleesbouillon opvullen. De worstjes in kleine stukjes snijden en de laatste 5 minuten in de schaal verwarmen. De schenkel voor het serveren uit de soep nemen. 54 VLEES, VIS EN GEVOGELTE Oostenrijk 1. De kip wassen, droogbetten en van binnen met zout, rozemarijn en marjolein kruiden. Met zout, peterselie, nootmuskaat, boter en eigeel mengen en de kip hiermee vullen. 100 P Paprika en zout door de boter roeren en de kip hiermee bestrijken. 70 P Laat de kip na het koken ongeveer 3 minuten staan. GEVULDE GEBRADEN KIP Gefülltes Brathendl voor 2 porties Totale kooktijd: ca. 36-40 minuten Servies: schaal (inhoud 2 l) Ingrediënten 1 hele kip (1000 g) zout rozemarijn, fijngesneden marjolein, fijngesneden 1 oud broodje (hard broodje, 40 g) 1 bosje peterselie, fijngehakt (10 g) nootmuskaat 2 EL boter of margarine (20 g) 1 eigeel 3 EL boter of margarine (30 g) 1 EL paprika, edelzoet 1 TL boter of margarine voor het invetten van de schaal Italië KWARTELS IN KAAS-KRUIDENSAUS Quaglie in salsa vellutata Totale gaartijd: ca. [. . . ] De suiker, vanillesuiker, de likeur en het water in de schaal doen, roeren en met deksel erop verwarmen. 100 P De peren uit het kookvocht nemen en op een koude plaats laten afkoelen. De stukjes bittere chocolade en de room toevoegen en met deksel erop verwarmen. De saus over de peren gieten en serveren. PEREN IN CHOCOLADE Poires au chocolat Totale kooktijd: ca. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP MICROWAVE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP MICROWAVE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag