Gebruiksaanwijzing SHARP LC60/70/80LE85XE/RU/EN/KN OPERATIONMANUAL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP LC60/70/80LE85XE/RU/EN/KN. Wij hopen dat dit SHARP LC60/70/80LE85XE/RU/EN/KN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP LC60/70/80LE85XE/RU/EN/KN te teleladen.


SHARP LC60/70/80LE85XE/RU/EN/KN OPERATIONMANUAL: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6842 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP LC60/70/80LE85XE/RU/EN/KN OPERATIONMANUAL (6881 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP LC60/70/80LE85XE/RU/EN/KNOPERATIONMANUAL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] 1 Prima o botão ; quando estiver a ver DTV ou SAT para ver a “Lista de CANAIS”. Prima a/b para seleccionar o programa que pretende cancelar na configuração do temporizador e depois prima ;. Prima a/b para seleccionar “Menu de configuração” e depois prima ;. Prima a/b para seleccionar “Por AQUOS AUDIO SP” e depois prima ;. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP LC60/70/80LE85XE/RU/EN/KN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP LC60/70/80LE85XE/RU/EN/KN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag