Gebruiksaanwijzing SHARP LC-32LE240E OPERATION MANUAL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP LC-32LE240E. Wij hopen dat dit SHARP LC-32LE240E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP LC-32LE240E te teleladen.


SHARP LC-32LE240E OPERATION MANUAL: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5301 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP LC-32LE240EOPERATION MANUAL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie mehrmals die Taste “SOURCE” auf der Fernbedienung, um die Quelle direkt zu ändern. [. . . ] Manuelle Antenne Digitale Suche Wählen Sie die Option Automatische Kanalsuche (Retune) mit den Tasten “ ”/“ aus und drücken Sie die Taste OK. Verwenden Sie die Zifferntasten, um die gewünschte Zeit einzugeben und dann nochmals die Taste GRÜN, um fortzusetzen. Fortsetzen ( Gelb: Öffnet das Untertitel-Zeitkorrekturmenü Endlos/Zufallswiedergabe (Taste GRÜN): Drücken Sie die Taste einmal, um die Endloswiedergabe zu deaktivieren. Endlos/Zufallswiedergabe (Taste GRÜN): Drücken Sie die Taste einmal, um die Endloswiedergabe zu deaktivieren. 2012 19:03:22 Drücken Sie die Taste (STOP), um die Sofortaufnahme zu stoppen. Rücksetzen: Setzt die Bildeinstellungen auf die Werksteinstellungen zurück. [. . . ] Wählen Sie im Menü Weitere Einstellungen die Option Softwareupgrade und drücken Sie die Taste OK, um das Menü Upgradeoptionen zu wählen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP LC-32LE240E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP LC-32LE240E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag