Gebruiksaanwijzing SHARP GX-20 OPERATION MANUAL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP GX-20. Wij hopen dat dit SHARP GX-20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP GX-20 te teleladen.


SHARP GX-20 OPERATION MANUAL: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3920 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP GX-20 (2276 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP GX-20OPERATION MANUAL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Taste , um die Ansicht zu vergrößern zoomen Sie wieder aus. [. . . ] Um die Videoaufnahme mit Ton zu beenden, wählen Sie in Schritt 3 die Option „Aus“. Hinweis • Wenn Sie „Grußkarten“ auswählen, werden die Nachrichten oder Bilder, die Sie eingegeben bzw. Wählen Sie mit oder die Option „Ein“, um die Rundmeldungen zu aktivieren, bzw. ) • Home: Öffnet die Startseite, die Sie in den WAPEinstellungen angegeben haben. Wählen Sie mit oder die Anwendung, die Sie herunterladen möchten. Wählen Sie mit oder die Option „Ein“, um die Bildschirmschoner zu aktivieren, bzw. Drücken Sie , um die Lautstärke zu erhöhen, , um die Lautstärke zu verringern. Wählen Sie mit oder die Rufnummer, die Sie anzeigen möchten. [. . . ] Standardeinstellungen (M 9-9) Sie haben die Möglichkeit, die Telefoneinstellungen in den Auslieferungszustand zurückzusetzen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP GX-20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP GX-20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag