Gebruiksaanwijzing SHARP FZ-C150HFU/HFE/C100HFU/HFE/C70HFU/HFE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP FZ-C150HFU/HFE/C100HFU/HFE/C70HFU/HFE. Wij hopen dat dit SHARP FZ-C150HFU/HFE/C100HFU/HFE/C70HFU/HFE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP FZ-C150HFU/HFE/C100HFU/HFE/C70HFU/HFE te teleladen.


SHARP FZ-C150HFU/HFE/C100HFU/HFE/C70HFU/HFE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4913 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP FZ-C150HFU/HFE/C100HFU/HFE/C70HFU/HFE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Een filter zit immers in een polyvinyl zak om zijn stofopvangvermogen en ontgeuringseffect te behouden. [. . . ] Naargelang van de gebruiksomgeving kan deze geur na enkele maanden sterk worden en kan de uitlaatpoort onaangenaam beginnen te ruiken. Passen Sie die 4 Haltezungen am Vorfilter in die Öffnungen der Haupteinheit ein. Plaats het toestel met de voorkant naar boven Plaats het toestel op een tafel, enz. Haal de koolstoffilter met lange levensduur uit de polyvinyl zak en plaats hem in het hoofdtoestel. Kleef dit etiket op het vorige vervangingsetiket aan de achterkant van het voorpaneel. Zorg ervoor dat u de terugsteltoets op de afstandsbediening indrukt met het netsnoer in het stopcontact. [. . . ] Zorg ervoor dat u de terugsteltoets op de afstandsbediening indrukt met het netsnoer in het stopcontact. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP FZ-C150HFU/HFE/C100HFU/HFE/C70HFU/HFE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP FZ-C150HFU/HFE/C100HFU/HFE/C70HFU/HFE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag