Gebruiksaanwijzing SHARP FZ-80SEF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP FZ-80SEF. Wij hopen dat dit SHARP FZ-80SEF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP FZ-80SEF te teleladen.


SHARP FZ-80SEF : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2416 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP FZ-80SEF

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het product gaat gebruiken. [. . . ] Draai met een kruiskopschroevendraaier (+) de Voorpaneel twee schroeven links en rechts bovenaan het voorpaneel los en verwijder vervolgens het voorpaneel. Wanneer het voorpaneel wordt verwijderd na het losdraaien van de schroeven, kan het vallen. De handvatten boven- en 2 Trekfilterframe uit, trek ze naar onderaan het buiten en verwijder het filterframe uit het hoofdtoestel. Aan het filterframe (bovenaan en onderaan) zijn twee filters bevestigd. Nadat u het filterframe hebt verwijderd, legt u het neer met de handvatten naar boven en vervangt u de filters. Haal het actieve-koolstoffilter (zwart, wit) en het HEPA-filter uit de plastic zakken. [. . . ] Het filterframe 6 Houden bevestig het bij het handvat vast aan het hoofd- Haal het actieve-koolstoffilter uit de plastic zak en plaats het op het HEPA Filter met de zwarte kant naar boven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP FZ-80SEF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP FZ-80SEF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag