Gebruiksaanwijzing SHARP FZ-60SEF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP FZ-60SEF. Wij hopen dat dit SHARP FZ-60SEF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP FZ-60SEF te teleladen.


SHARP FZ-60SEF : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3621 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP FZ-60SEF

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het product gaat gebruiken. [. . . ] Trek het filterframe naar buiten en verwijder het voorfilter en de filterafscheider. Haal het HEPA-filter uit de plastic zak en plaats het in het filterframe met de aanduiding ÒFRONTÓ naar boven gericht. Breng de filter zo in dat de lipjes op de HEPA-filter naar u gericht zijn. correcte bediening is niet mogelijk als de filter omgekeerd genstalleerd wordt. Haal het actieve-koolstoffilter uit de plastic zak en plaats het in het filterframe. ¥ Plaats de filterscheider met de ribbels naar onder zoals getoond op de afbeelding rechts. [. . . ] Gebruik deze datum als referentie bij het bepalen van het tijdstip voor filtervervanging. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP FZ-60SEF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP FZ-60SEF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag