Gebruiksaanwijzing SHARP FZ-550HF/CF/KF/S51SEF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP FZ-550HF/CF/KF/S51SEF. Wij hopen dat dit SHARP FZ-550HF/CF/KF/S51SEF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP FZ-550HF/CF/KF/S51SEF te teleladen.


SHARP FZ-550HF/CF/KF/S51SEF : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4747 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP FZ-550HF/CF/KF/S51SEF

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 Haken Sie die vier Nasen am Vorfilter aus und entfernen Sie die Filterhalterungen. (jeweils zwei oben unten) Sie 4 Führenvier die vier Nasen am Vorfilter in die quadratischen Nuten im Filterrahmen ein. [. . . ] (jeweils zwei oben unten) Sie 4 Führenvier die vier Nasen am Vorfilter in die quadratischen Nuten im Filterrahmen ein. 3 Desenganche las cuatro lengüetas del prefiltro y retire las piezas de sujeción (Dos en la parte superior y dos en la parte inferior) las cuatro lengüetas del prefiltro 4 Insertemuescas cuadradas del bastidor en las de filtro. De filters zitten immers in een plastic zak om het stofopvangvermogen en ontgeuringseffect te behouden. Draai de bevestigingsschroeven van de ventilatorbescherming niet los. Sommige geurbestanddelen die de filters absorberen, worden gescheiden en via de luchtuitlaat als geur afgevoerd. Een juiste bediening van het toestel is niet mogelijk als de filters omgekeerd worden geïnstalleerd. Bevestig het filter en zorg ervoor dat de , , verwijderstrookjes" uit het filterframe steken. (Twee bovenaan en twee onderaan) de het gebruik in 5 Vulhet begindatum van bovenaan het op datumetiket dat hoofdtoestel is aangebracht. Gebruik deze datum als referentie bij het bepalen van het tijdstip voor filtervervanging. Uitstekende lippen 7 Plaats de tweevan het voorpaneelop de achterkant in hun houders op het hoofdtoestel en maak het voorpaneel aan het hoofdtoestel vast met de bovenste schroeven (één links en één rechts). [. . . ] (Twee bovenaan en twee onderaan) de het gebruik in 5 Vulhet begindatum van bovenaan het op datumetiket dat hoofdtoestel is aangebracht. Gebruik deze datum als referentie bij het bepalen van het tijdstip voor filtervervanging. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP FZ-550HF/CF/KF/S51SEF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP FZ-550HF/CF/KF/S51SEF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag