Gebruiksaanwijzing SHARP FO-420

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP FO-420. Wij hopen dat dit SHARP FO-420 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP FO-420 te teleladen.


SHARP FO-420 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (252 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP FO-420 (1789 ko)
   SHARP FO-420 (1789 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP FO-420

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Te gebruiken Papier Tik de stapel papier tegen een hard oppervlak om de stapel recht te maken. Datum en tijd instellen 1. [. . . ] 6. Station ID instellen Hoorn, stekker en telefoonsnoer aansluiten 1. 4. 3. STATIONS ID FAX: Om u te helpen uw faxmachine meteen te laten functioneren, wordt ook een gratis starterlint (tonercartridge) geleverd waarmee u max. Bewaar het verpakkingsmateriaal voor eventueel transport in de toekomst. Als u de machine niet goed inpakt, zou uw fax beschadigd kunnen worden en uw garantie kunnen vervallen. Telefoonsnoer Papiersteun en papierlade bevestigen 1. Een ingebouwd antwoordapparaat beanwoordt alle telefoontjes en slaat voicemail en faxberichten op. Raadpleeg Hoofdstuk 9 van de Gebruikershandleiding voor nadere informatie. Raadpleeg voor meer details "De Ontvangstmodus kiezen" in Hoofdstuk 5 van de Gebruikershandleiding. BEL-DUT LF3948001 Gedrukt in Maleisië 2. Zorg ervoor dat de brede pennen van de papierlade stevig in de sleuven bovenop uw machine worden gestoken. Papierlade Raadpleeg voor meer details "Een Extern Antwoordapparaat (ANTW. APP. ) Aansluiten" in Hoofdstuk 1 van de Gebruikershandleiding. De taal voor de meldingen op het LCD-scherm instellen (uitsluitend voor België) De meldingen op het LCD-scherm kunnen worden weergegeven in het Nederlands, Frans of Engels. [. . . ] Zorg ervoor dat de brede pennen van de papierlade stevig in de sleuven bovenop uw machine worden gestoken. Papierlade Raadpleeg voor meer details "Een Extern Antwoordapparaat (ANTW. APP. ) Aansluiten" in Hoofdstuk 1 van de Gebruikershandleiding. De taal voor de meldingen op het LCD-scherm instellen (uitsluitend voor België) De meldingen op het LCD-scherm kunnen worden weergegeven in het Nederlands, Frans of Engels. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP FO-420

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP FO-420 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag