Gebruiksaanwijzing SHARP EL-782C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP EL-782C. Wij hopen dat dit SHARP EL-782C handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP EL-782C te teleladen.


SHARP EL-782C : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (561 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP EL-782C (561 ko)
   SHARP EL-782C annexe 1 (561 ko)
   SHARP EL-782C GBDEFRESITSE (561 ko)
   SHARP EL-782C annexe 1 (561 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP EL-782C

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] E" wordt aangegeven, zullen de rekenformules die in het geheugen zijn vastgelegd, gewist worden. [. . . ] Telkens wanneer u op drukt, worden de rekenformules weergegeven in de volgorde waarin ze werden ingevoerd; bij indrukken van worden de formules in de omgekeerde volgorde weergegeven. Om een rekenformule te controleren nadat u de Correctie, Invoegen of Wissen functie hebt gebruikt, drukt u enkele malen op / of u drukt op . Gebruik deze functie om dezelfde rekenformule herhaaldelijk in te voeren. Gebruik deze functie om de hoeveelheid wisselgeld te berekenen bij betalingen. Als de uitkomst die is verkregen met verschijnt de melding OK op het display. Vergelijking met de teller of de in het geheugen opgeslagen berekeningen en ope vergelijking tijdens de berekening is dan niet meer mogelijk. [. . . ] Voer twee berekeningen uit met de bedragen $840 en $525; beide bedragen zijn inclusief belasting. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP EL-782C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP EL-782C zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag