Gebruiksaanwijzing SHARP EL-387V

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP EL-387V. Wij hopen dat dit SHARP EL-387V handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP EL-387V te teleladen.


SHARP EL-387V : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (708 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP EL-387V

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bij de rekenvoorbeelden worden alleen de symbolen getoond die nodig zijn voor de uitleg. De kolommen in de voorbeelden hebben de volgende betekenis, tenzij anders aangegeven. Berekenen van het aantal dagen (begindag: startdatum van een bepaalde periode; einddag: einddatum van een bepaalde periode) Berekenen van een periode: Voer de begindag en de einddag in en bereken het aantal dagen in de periode. [. . . ] (Inkludera båda) Berekenen van de einddag Voor het bereken van de datum na een bepaald aantal dagen vanaf de startdatum (berekenen van de einddag) Voorbeeld: Welke datum is het 50 dagen na 27 maart?Voor het berekenen van de datum die een bepaald aantal dagen vóór een startdatum valt, drukt u op in plaats van op nadat u de startdatum hebt ingevoerd. Exempel: Kontroll av beräkningen 120 × 3652 + 670 ­ 258 = 438652 De calculator kan de vorige berekeningsuitkomst (verkregen door indrukken van of ) vergelijken met de uitkomst die erna volgt. Merk op dat bij het herhalen van de werkwijze de derde uitkomst wordt vergeleken met de tweede uitkomst. Verschijnt als de uitkomsten van de eerste en de tweede berekening met elkaar overeenkomen. (Er wordt niets aangegeven als de uitkomsten niet met elkaar overeenkomen. Bij indrukken van wordt de vorige berekeningsuitkomst gewist en kan er geen vergelijking worden gemaakt. Het is niet mogelijk om tellerwaarden, waarden die in het geheugen zijn opgeslagen of tussenrekenwaarden te vergelijken. Deze functie kan ook gebruikt worden met berekeningen voor het aantal dagen. Om een belastingberekening te kunnen uitvoeren, moet eerst het juiste belastingtarief worden ingesteld (Het standaard ingestelde belastingtarief is 0. ) Het belastingtarief kan ingesteld (of gewijzigd) worden via het invoeren van een getal bestaande uit vier cijfers. ) Het ingestelde belastingtarief blijft geldig totdat dit wordt gewijzigd. Het ingestelde belastingtarief kan wel gewijzigd of gewist worden wanneer de batterij uitgeput raakt. Als u een verkeerde waarde invoert, drukt u op en voert dan de waarde opnieuw in. [. . . ] Door dit product op een verantwoorde manier weg te gooien, zorgt u ervoor dat het afval de juiste verwerking, terugwinning en recycling ondergaat en potentiële negatieve effecten op het milieu en de menselijke gezondheid worden voorkomen die anders zouden ontstaan door het verkeerd verwerken van het afval. In andere landen buiten de Europese Unie Als u dit product wilt weggooien, neem dan contact op met de plaatselijke autoriteiten voor informatie omtrent de juiste verwijderingsprocedure. Voor Zwitserland: U kunt afgedankte elektrische en elektronische apparatuur kosteloos bij de distributeur inleveren, zelfs als u geen nieuw product koopt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP EL-387V

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP EL-387V zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag