Gebruiksaanwijzing SHARP EL-386

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP EL-386. Wij hopen dat dit SHARP EL-386 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP EL-386 te teleladen.


SHARP EL-386 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (307 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP EL-386

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Druk tweemaal op om eventuele waarden en rekenopdrachten die nog in de calculator zijn te wissen. Position , , A": AFRONDINGSKEUZESCHAKELAAR: Deze schakelaar bepaalt de bewerking van het cijfer meteen achter de plaats ingesteld door de decimaal-keuzeschakelaar. [. . . ] Position , , A": AFRONDINGSKEUZESCHAKELAAR: Deze schakelaar bepaalt de bewerking van het cijfer meteen achter de plaats ingesteld door de decimaal-keuzeschakelaar. (Als de decimaalkeuzeschakelaar bijvoorbeeld is ingesteld op 3, dan wordt het vierde decimaalcijfer afgerond. ) "5/4" stand: De uitkomst wordt naar boven of beneden afgerond. * Wanneer de decimaal-keuzeschakelaar op "F" staat ("drijvend" decimaalteken), of als de decimaalplaats niet bepaald kan worden (bij een voorlopige berekeningsuitkomst e. ), zal de uitkomst altijd naar beneden worden afgerond, ongeacht de bovenstaande instelling. Voordat u begint met een geheugenberekening, dient u tweemaal op om het eindtotaalgeheugen te wissen. Om de winstmarge te berekenen aan de hand van de kostprijs en de Druk op deze toets en gebruik dan om de winstmarge te berekenen. De ingevoerde waarde (voer waarde in en druk dan op gemaakt of als op geverifieerd met de , · Of kan de ingestelde waarde voor de kostprijs/verkoopprijs/winstmarge worden , , of ) blijft in de geheugenbuffer bewaard; opnieuw invoeren is Berekenen van de verkoopprijs bij een winstmarge van 100% zal resulteren in een fout. Het buffergeheugen wordt gewist wanneer een nieuwe invoer wordt · Bereken ook de winstmarge wanneer de kostprijs is ingesteld op 500 . Voer twee berekeningen uit met de bedragen 84 en 52, 5; beide bedragen zijn inclusief belasting. Om een belastingberekening uit te voeren, moet u altijd eerst het belastingtarief controleren en eventueel opnieuw instellen. ) Voor het instellen (of wijzigen) van het belastingtarief kan een getal bestaande uit 4 cijfers worden gebruikt. [. . . ] Om een belastingberekening uit te voeren, moet u altijd eerst het belastingtarief controleren en eventueel opnieuw instellen. ) Voor het instellen (of wijzigen) van het belastingtarief kan een getal bestaande uit 4 cijfers worden gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP EL-386

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP EL-386 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag