Gebruiksaanwijzing SHARP EL-338F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP EL-338F. Wij hopen dat dit SHARP EL-338F handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP EL-338F te teleladen.


SHARP EL-338F : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (576 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP EL-338F

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het decimaalteken wordt automatisch op 2 gezet bij optellen/aftrekken, of als (of ) wordt ingedrukt na een invoer. [. . . ] De aanwijzingen in de voorbeelden zijn als volgt gerangschikt, tenzij anders aangegeven. AFRONDINGSKEUZESCHAKELAAR: Deze schakelaar bepaalt de bewerking van het cijfer meteen achter de plaats ingesteld door de decimaal-keuzeschakelaar. (Als de decimaalkeuzeschakelaar bijvoorbeeld is ingesteld op 3, dan wordt het vierde decimaalcijfer afgerond. ) "5/4" stand: De uitkomst wordt naar boven of beneden afgerond. * Wanneer de decimaal-keuzeschakelaar op "F" staat ("drijvend" decimaalteken), of als de decimaalplaats niet bepaald kan worden (bij een voorlopige berekeningsuitkomst e. ), zal de uitkomst altijd naar beneden worden afgerond, ongeacht de bovenstaande instelling. Om de winstmarge te berekenen aan de hand van de kostprijs en de en dan . Verkoopprijs, drukt u op Druk op deze toets en gebruik dan om te kostprijs te berekenen, of gebruik om de verkoopprijs te berekenen, of gebruik om de winstmarge te berekenen. [. . . ] Kostprijs Winstmarge Verkoopprijs Opmerking: Berekenen van de verkoopprijs bij een winstmarge van 100% om de fout ongedaan zal resulteren in een fout. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP EL-338F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP EL-338F zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag