Gebruiksaanwijzing SHARP EL-335H

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP EL-335H. Wij hopen dat dit SHARP EL-335H handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP EL-335H te teleladen.


SHARP EL-335H : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (291 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP EL-335H

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Druk voordat u begint op Controleer ook het aantal cijfers achter de komma. [. . . ] Deze functie werkt niet meer na een druk op maken van andere berekeningen dan optellen en aftrekken. Wanneer u geen · Dit product, met ingebrip van toebehoren, kan ter productverbetering zonder voorafgaande kennisgeving worden veranderd. Met deze schakelaar kiest u de afrondingsmethode voor cijfers die niet worden getoond (in overeenstemming met de stand van de schakelaar voor het aantal cijfers achter de komma). 5/4: Vijf en hogere getallen worden naar boven afgerond en getallen lager dan vijf worden naar beneden afgerond. Indien het aantal cijfers achter de komma niet is ingesteld (de schakelaar hiervoor is bijvoorbeeld in de F stand gesteld, bij het uitvoeren van een berekening), zullen de hogere cijfers achter de komma ongeacht de stand van de schakelaar worden afgerond. Berekenen van de som, het totaalbedrag inclusief belasting en het totale belastingbedrag, op basis van twee prijzen: $1, 000 en $500, die exclusief belasting zijn. Berekenen van de som, het totaalbedrag exclusief belasting en het totale belastingbedrag, op basis van twee prijzen: $1, 050 en $525, die inclusief belasting zijn. Wanneer u een belasting-berekening wilt uitvoeren, moet u niet vergeten om eerst het belastingtarief in te stellen en te controleren. [. . . ] Als de batterij uitgeput raakt, is het mogelijk dat het ingestelde tarief gewijzigd of uit het geheugen gewist wordt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP EL-335H

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP EL-335H zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag