Gebruiksaanwijzing SHARP EL-334M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP EL-334M. Wij hopen dat dit SHARP EL-334M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP EL-334M te teleladen.


SHARP EL-334M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (270 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP EL-334M OPERATION MANUAL (221 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP EL-334M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Omdat dit product niet waterbestendig is mag het niet gebruikt of bewaard worden waar vloeistoffen, bijv, water, erop kunnen spatten Regendruppels, waternevel, sap, koffie, stoom, zweet, enz zullen storingen veroorzaken. [. . . ] Voordat u begint met een eindtotaalberekening, drukt u tweemaal op om het eindtotaalgeheugen te wissen. In voorbeelden van berekeningen waarin wiskundige symbolen worden gebruikt, worden alleen de symbolen vermeld die in de uitleg nodig zijn. De aanwijzingen in de voorbeelden zijn als volgt gerangschikt, tenzij anders aangegeven. Wanneer , , of wordt ingedrukt, verschijnt het "=" symbool op het display. Wanneer , , of wordt ingedrukt, verschijnt het bijbehorende symbool op het display. Als de waarde die verkregen wordt door indrukken van en een andere waarde is dan 0, zal deze automatisch aan het eindtotaalgeheugen worden toegevoegd en verschijnt het "G" symbool op het display. Het "G" symbool wordt niet in deze gebruiksaanwijzing getoond, behalve op het display van de eindtotaalberekening. Om een belastingberekening uit te voeren, moet u altijd eerst het belastingtarief controleren en eventueel opnieuw instellen. [. . . ] Voer twee berekeningen uit met de bedragen 84 en 52, 5; beide bedragen zijn inclusief belasting. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP EL-334M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP EL-334M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag