Gebruiksaanwijzing SHARP EL-1801E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP EL-1801E. Wij hopen dat dit SHARP EL-1801E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP EL-1801E te teleladen.


SHARP EL-1801E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (593 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP EL-1801E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u de stekker uit het stopcontact trekt of de batterijen vervangt, wordt de ingestelde wisselkoers gewist. Wanneer op + wordt gedrukt om op te tellen, zal bij het aantal getelde posten één worden opgeteld; wanneer op ­ wordt gedrukt om af te trekken, zal van het aantal getelde posten één worden afgetrokken. Het aantal posten wordt afgedrukt wanneer de uitkomst wordt gegeven. [. . . ] Vermenigvuldigen: De calculator onthoudt automatisch het eerste getal dat wordt ingevoerd (het vermenigvuldigtal) en de instructie. Delen: De calculator onthoudt automatisch het tweede getal dat wordt ingevoerd (de deler) en de instructie. POSITIEF/NEGATIEF-OMSCHAKELTOETS: Voor het veranderen van het algebraïsche teken van een getal(positief naar negatief, of omgekeerd). GEHEUGEN `OPROEP-EN WISTOETS' GEHEUGEN OPROEPTOETS TARIEF-INSTELTOETS: Met deze toets wordt de wisselkoers vastgelegd. Maximaal kunnen 6 cijfers worden vastgelegt (het decimaalteken wordt niet als een cijfer geteld). Bij het vastleggen van een nieuw tarief komt het oude tarief te vervallen. Fout-symbool Symbool voor nationale valuta Verschijnt als een ingevoerd bedrag wordt omgerekend in de ingestelde nationale valuta. Dit symbool verschijnt tevens wanneer een wisselkoers wordt vastgelegd. : Symbool voor euro valuta Verschijnt als een ingevoerd bedrag wordt omgerekend in euro valuta. Dit symbool verschijnt tevens wanneer een wisselkoers wordt vastgelegd. 2) 3) Til de metalen papierrolhouder omhoog en plaats de papierrol over de papierrolhouder. Als de cijfers niet duidelijk worden afgedrukt maar de inktrol juist geplaatst is, moet de inktrol worden vervangen. 1) Verwijder de inktrol door deze naar links te draaien en omhoog te trekken. 2) Plaats de gewenste kleur inktrol en druk deze in de juiste positie. Reinigen van het afdrukmechanisme Indien de afdruk na langdurig gebruik wazig wordt, dient u het drukwiel als volgt te reinigen: 1) Verwijder het afdekkapje van de printer en de inktrol 2) Plaats de papierrol en voer het papier door tot dit uit de voorzijde van het afdrukmechanisme komt. 3) Duw een kleine borstel (zoals een tandenborstel) lichtjes tegen het drukwiel en reinig het wiel door op te drukken. [. . . ] De afrondingskeuzechakelaar dient op "5/4" te staan, tenzij anders vermeld. Tenzij anders aangegeven moet de keuzeschakelaar voor afdrukken/postenteller in de "P· Druk op C CE C CE alvorens te beginnen met een maken van een berekening. Maakt u een fout tijdens het invoeren van een getal, druk dan op C CE en voer het juiste getal in. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP EL-1801E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP EL-1801E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag