Gebruiksaanwijzing SHARP EBR-99ST/9900(W)/(SL)/(BK)/9910(SL)

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP EBR-99ST/9900(W)/(SL)/(BK)/9910(SL). Wij hopen dat dit SHARP EBR-99ST/9900(W)/(SL)/(BK)/9910(SL) handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP EBR-99ST/9900(W)/(SL)/(BK)/9910(SL) te teleladen.


SHARP EBR-99ST/9900(W)/(SL)/(BK)/9910(SL) : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (174 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP EBR-99ST/9900(W)/(SL)/(BK)/9910(SL)

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Trek de stekker van de oven uit het stopcontact voordat u de oven gaat installeren. Controleer dat de EBR-99ST/EBR-9900/EBR-9910 de geschikte ombouw voor uw oven is. Sharp magnetronovens zijn ontworpen voor plaatsing op een keukenblad of voor inbouw in een hiervoor geschikte keukenkast met gebruik van de ombouw. [. . . ] U heeft ze nodig wanneer u ooit de oven op een andere plaats wilt installeren. De fabrikant en/of verkoper van dit product kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele beschadigingen aan de magnetronoven en/of de inbouwkit als gevolg van een verkeerde montage of afstelling. (Voor gebruik in Groot-Brittannië) Er dient een uitsparing voor de stekker van de oven in het zijpaneel van de keukenkast te worden gemaakt. Belangrijk: Zorg dat de netstekker na de installatie toegankelijk is of dat er een twee-pool onderbrekingsschakelaar in het circuit is opgenomen met een contact-spleet van minstens 3 mm in iedere pool. (Voor gebruik in Europa) De elektriciteitsaansluiting moet zich op 150 mm hoogte vanaf de vloer van de inbouwkast en 50 mm vanaf de rechterkant van de inbouwkast bevinden zoals in Afb. Zorg dat de netstekker na de installatie toegankelijk is of dat de oven op een elektrisch circuit is aangesloten dat voorzien is van een twee-pool onderbrekingsschakelaar (contact-spleet niet minder dan 3 mm) om de stroomvoorziening naar de oven te kunnen verbreken in geval van gevaar. Een veiligheidsvoorziening zoals een zekering kan gebruikt worden als onderbrekingsschakelaar. Plaats de afstandsbeugels 1 op de plank in lijn met de rechter- en linkerpanelen van de keukenkast. Stel de voorkanten van de plank en de afstandsbeugels af en bevestig de beugels met de vier schroeven B zoals in Afb. Plaats het uitlaatkanaal 2 op de bovenkant van de keukenkast tegen de achterkant D en de linkerkant van de kast. Steek de twee lipjes van het uitlaatkanaal 2 in de openingen van het uitlaatkanaal 3. Haal het netsnoer door de opening aan de onderkant van het inlaatkanaal 4 zoals u in Afb. Plaats het inlaatkanaal 4 met de twee schroeven C en E (die u in stap 7 heeft verwijderd) aan de achterkant van de oven zoals u in Afb. Bevestig het inlaatkanaal 5 met de drie schroeven C aan de achterkant van de oven zoals in Afb. Bevestig het kussen 7 aan de linkerkant van het inlaatkanaal 4 en bevestig het kussen 8 aan de bovenkant van het inlaatkanaal 4, aan de linkerkant van het kussen 7 en aan de oven zoals in Afb. (Voor gebruik in Groot-Brittannië) Plaats de oven op een tafel/kastje dat u voor de keukenkast heeft gezet. [. . . ] Breng het tweede inbouwframe-element 0 aan op de inbouwframe-elementen voor de zijkanten A onder de oven. Maak het inbouwframe-element 0 vervolgens via de gaten van de inbouwframeelementen voor de zijkanten A vast aan de keukenkast met de twee schroeven D zoals in Afb. Let op: Kontroleer dat 6, 5 mm van de frames (boven en onder) en de kast elkaar overlappen zoals in Afb. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP EBR-99ST/9900(W)/(SL)/(BK)/9910(SL)

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP EBR-99ST/9900(W)/(SL)/(BK)/9910(SL) zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag