Gebruiksaanwijzing SHARP EBR-47ST

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP EBR-47ST. Wij hopen dat dit SHARP EBR-47ST handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP EBR-47ST te teleladen.


SHARP EBR-47ST : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (208 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP EBR-47ST annexe 1 (297 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP EBR-47ST

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Een veiligheidsvoorziening, bijvoorbeeld een zekering, in de installatie kan tevens als schakelaar dienen. Trek de stekker van de oven uit het stopkontakt voordat u de oven gaat installeren. Sharp magnetronovens zijn ontworpen voor plaatsing op een keukenblad of voor inbouw in een hiervoor geschikte keukenkast met gebruik van de ombouw. [. . . ] Bevestiging De keukenkast moet aan de muur zijn bevestigd zodat wordt voorkomen dat de keukenkast verplaatst wordt tijdens het installeren of gebruik van de magnetronoven. U heeft ze nodig wanneer u ooit de oven op een andere plaats wilt installeren. De fabrikant en/of de distributeurs van dit product zijn niet aansprakelijk voor schade aan de magnetronoven en/of de inbouwkit als gevolg van een onjuist uitgevoerde inbouw of afstelling. (Voor gebruik in Groot-Brittannië, Australië en Nieuw-Zeeland) Er dient een uitsparing voor de stekker van de oven in het rechter zijpaneel van de keukenkast te worden gemaakt. Belangrijk: Zorg dat de netstekker na de installatie toegankelijk is of dat er een twee-pool onderbrekingsschakelaar in het circuit is opgenomen met een contact-spleet van minstens 3 mm in iedere pool. (Voor gebruik in Europa) De elektriciteitsaansluiting moet zich op 150 mm hoogte vanaf de vloer van de inbouwkast en 50 mm vanaf de rechterkant van de inbouwkast bevinden zoals in Afb. Zorg dat de netstekker na de installatie toegankelijk is of dat de oven op een elektrisch circuit is aangesloten dat voorzien is van een twee-pool onderbrekingsschakelaar (contact-spleet niet minder dan 3 mm) om de stroomvoorziening naar de oven te kunnen verbreken in geval van gevaar. Een veiligheidsvoorziening zoals een zekering kan gebruikt worden als onderbrekingsschakelaar. Let op: Zet de oven midden op de kartonnen doos zodat deze niet van de doos kan afvallen. Bevestig de aluminium plaat C aan het achterpaneel D van de inbouwkast zoals u in Afb. 1 en 2 ziet en plaats de afstandsbeugels 1 op de plank in lijn met de rechter- en linkerpanelen van de keukenkast. Zorg dat er een afstand van 17 mm tussen de voorkanten van de plank en de afstandsbeugels is. Steek de twee lipjes van het inlaatkanaal 3 in de gleuven van de achterplaat E. Maak het inlaatkanaal 3 met een schroef A vast aan de achterplaat E zoals u in Afb. Draai de schroef F los terwijl u de behuizing tegen de achterkant van de oven houdt zoals u in Afb. Plaats het uitlaatkanaal 2 aan het achterpaneel van de oven door de twee schroeven A en F (in stap 6 losgedraaid) vast te draaien zoals u in Afb. [. . . ] Breng het tweede inbouwframe-element 8 aan op de inbouwframe-elementen voor de zijkanten 9 onder de oven. Maak het inbouwframe-element 8 vervolgens via de gaten van de inbouwframe-elementen voor de zijkanten 9 vast aan de keukenkast met de twee schroeven B zoals in Afb. Let op: Kontroleer dat 7, 5 mm van de frames (boven en onder) en de kast elkaar overlappen zoals in Afb. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP EBR-47ST

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP EBR-47ST zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag