Gebruiksaanwijzing SHARP BD-HP22S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP BD-HP22S. Wij hopen dat dit SHARP BD-HP22S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP BD-HP22S te teleladen.


SHARP BD-HP22S : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (211 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP BD-HP22S annexe 1 (6583 ko)
   SHARP BD-HP22S (211 ko)
   SHARP BD-HP22S annexe 1 (6675 ko)
   SHARP BD-HP22S OPERATION MANUALNOTICE (211 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP BD-HP22S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NEDERLANDS INFORMATIEBLAD Bewaar dit informatieblad op een plaats waar het gemakkelijk kan worden gelezen samen met de gebruiksaanwijzing. Genieten van BD-LIVE met deze speler E BD-LIVE is een nieuwe functie van de Blu-ray disc waarmee u filmtrailers of bonus-contents vanaf internet kunt downloaden om deze weer te geven. [. . . ] 27 "Genieten van BONUSVIEW of BD-LIVE" OPMERKING · De BD-LIVE gebruiksmethoden en de weergegeven contents verschillen afhankelijk van de programma's die via internet worden geleverd. · De tijd die nodig is voor het downloaden van de geleverde programma's in het USBgeheugenapparaat dat op deze speler is aangesloten, verschilt afhankelijk van de internetverbindingssnelheid en de gegevensgrootte van de programma's. · De BD-LIVE programma's die via internet worden geleverd, zijn soms niet zichtbaar afhankelijk van de status (updaten) van de provider. In dit geval neemt u de disc uit het apparaat en probeert dan opnieuw. [. . . ] In dit geval neemt u de disc uit de speler en wist dan gegevens in het USB-geheugenapparaat met behulp van het Gegevens wissen menu in het "Beheer USB-Geheugen" menu. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP BD-HP22S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP BD-HP22S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag