Gebruiksaanwijzing SHARP AR-203E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP AR-203E. Wij hopen dat dit SHARP AR-203E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP AR-203E te teleladen.


SHARP AR-203E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (785 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP AR-203E (2755 ko)
   SHARP AR-203E BROCHURE (307 ko)
   SHARP AR-203E annexe 1 (2580 ko)
   SHARP AR-203E annexe 2 (700 ko)
   SHARP AR-203E DATASHEET (492 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP AR-203E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sharpdesk is een geïntegreerde softwareomgeving waarmee u eenvoudig document- en beeldbestanden beheert en toepassingen kunt starten. Met de Button Manager kunt u scanmenus op de machine gebruiken om een document te scannen. [. . . ] Bedek de machine niet met een stofkap, kleed of plasticfolie terwijl de stroom ingeschakeld is. Hierdoor wordt de warmte-uitstraling verhindert, waardoor de machine kan beschadigen. Andere besturingen, aanpassingen, gebruik of procedures dan beschreven in deze handleiding kunnen leiden tot gevaarlijke blootstelling aan straling. Belangrijke punten bij de keuze van een opstellingsplaats Installeer de kopieermachine niet op plaatsen die: · Vochtig, nat of erg stoffig zijn · aan direct zonlicht worden blootgesteld · Slecht geventileerd zijn · Onderhevig zijn aan extreme temperatuurwisselingen of veranderingen in de luchtvochtigheid, zoals in de nabijheid van een airconditioningapparaat of radiator. Laat voldoende ruimte vrij rond de kopieermachine voor onderhoud en goede 20 cm ventilatie. Veiligheidsmaatregelen tijdens het verplaatsen van de machine Machine niet laten vallen, blootstellen aan schokken of tegen andere voorwerpen aanstoten. Bewaar reservevoorraden zoals drumpatronen en tonerpatronen in hun verpakking in een donkere omgeving. Wanneer deze aan direct zonlicht worden blootgesteld, kunnen er vlekken op de kopieën komen. Raak het oppervlak van het drumpatroon (groene gedeelte) niet met de hand aan. Producten welke de ENERGY STAR® hebben verdiend, zijn ontworpen voor een superieure energie efficiëntie. [. . . ] Attentie Het gebruik van besturingen of het uitvoeren van andere procedures dan hier beschreven kan een schadelijke blootstelling aan straling ten gevolg hebben. AR-203E Digitaal multifunctioneel systeem, desktop Plaatselijke spanning ±10% (Voor de vereiste stroom voor deze Stroomvoeding kopieermachine, zie het typeplaatje aan de achterzijde van het apparaat). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP AR-203E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP AR-203E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag