Gebruiksaanwijzing SHARP AL-2021 START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP AL-2021. Wij hopen dat dit SHARP AL-2021 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP AL-2021 te teleladen.


SHARP AL-2021 START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (13009 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP AL-2021 (4888 ko)
   SHARP AL-2021 (4415 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP AL-2021START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verwijder de OPGELET tape van de voorzijde en verwijder de twee beveiligingspennen van de fuseerunit door de strips één na één omhoog te trekken. Neem de cartridge bij de uiteinden vast en schud deze 4 of 5 keer in horizontale richting. Neem het lipje van de beschermende cover vast en trek het opzij om de cover te verwijderen. [. . . ] de vermelde gegevens over het vermogen zijn nominale waarden van productieapparaten. Bij individuele apparaten kunnen er afwijkingen van deze waarden optreden. Gebruik bij het bestellen de juiste artikelnummer, zoals hierna weergegeven. Voor het beste kopieerresultaat raden wij u aan uitsluitend SHARP producten te gebruiken. Alleen authentieke SHARP verbruiksartikelen zijn voorzien van het Authenthieke Onderdelen etiket. Bij kopiëren op A4-papier met een tonerdekking van 5% (De gebruiksduur van de voorgeïnstalleerde TD-cartridge is ongeveer 2000 vellen. Het label ( , ) in de heatereenheid van het apparaat geeft het volgende aan: : Opgelet, potentieel gevaar : Opgelet, warm oppervlak In bepaalde gebieden is zijn de posities van de "POWER"-schakelaar aangeduid als "I" en "O" i. Het stopcontact moet zich naast het apparaat bevinden en goed toegankelijk zijn. Wees voorzichtig in dit gebied bij het verwijderen van vastgelopen papier. Om aan de EMC-reglementen te voldoen, moet u afgeschermde interfacekabels bij dit apparaat gebruiken. Wanneer het apparaat langere tijd niet wordt gebruikt, bijvoorbeeld tijdens lange vakantieperiodes, moet u de stroom uitschakelen en het netsnoer uit het stopcontact halen. Wanneer u het kopieerapparaat verplaatst, dient u de aan-/uitschakelaar uit te zetten en de stekker uit het stopcontact te trekken. Wacht 10 tot 15 seconden na het uitschakelen van het apparaat voordat u het weer inschakelt. Bedek het apparaat niet met een stofkap, kleed of plasticfolie terwijl de stroom ingeschakeld is. Anders wordt de warmte-uitstraling verhindert, waardoor het apparaat beschadigd kan worden. Andere besturingen, aanpassingen, gebruik of procedures dan beschreven in deze handleiding kunnen leiden tot gevaarlijke blootstelling aan straling. De contactdoos moet in de nabijheid van de apparatuur geïnstalleerd zijn en eenvoudig toegankelijk zijn. Op de productielijn wordt het uitgangsvermogen van de scannereenheid aangepast naar 0. [. . . ] De SOFTWARELICENTIE wordt weergegeven wanneer u de software installeert vanaf de cd-rom. Wanneer u alle software of een deel van de software op de CDROM of op het apparaat gebruikt, verplicht u zich te houden aan de voorwaarden van de SOFTWARELICENTIE. De volgende zaken mogen volgens de nationale wetgeving normaal niet gekopieerd worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP AL-2021

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP AL-2021 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag