Gebruiksaanwijzing SEVERIN BM3990

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SEVERIN BM3990. Wij hopen dat dit SEVERIN BM3990 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SEVERIN BM3990 te teleladen.


SEVERIN BM3990 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1499 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SEVERIN BM3990

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 46 INTRODUCTIE Geachte klant, Voordat het apparaat gebruikt wordt, de volgende instructies goed doorlezen en deze handleiding bewaren voor toekomstige raadpleging. Dit apparaat mag alleen gebruikt worden door personen die bekend zijn met de gebruiksaanwijzing. BELANGRIJKE VEILIGHEIDSAANWIJZINGEN ∙ Om risico’s te voorkomen mogen reparaties aan dit elektrische apparaat of het netsnoer alleen uitgevoerd worden door onze klantenservice. Wanneer reparaties nodig zijn, stuur het dan op aan de klantenservice van de fabrikant (zie aanhangsel). [. . . ] F G Beveiliging tegen verkeerd: Wanneer een programma gestart is, worden alle andere bedieningsknoppen geblokkeerd totdat het volledige bakproces af is, of tot de knop minimaal 3 seconden ingedrukt is. PROGRAMMA FUNCTIES Het menu heeft 12 verschillende programma’s om van te kiezen: 1 = STANDAARD Dit programma wordt het meest gebruikt en is geschikt voor brood met een hoog volkorenbloem gehalte. 2 = WIT BROOD/FRANS BROOD Geschikt voor typisch licht deeg Witbrood/Frans brood. 3 = VOLKOREN BROOD In vergelijking met de STANDAARD instelling, heeft dit programma extra rijs en bakfases omdat het deeg voor brood met een hoog rogge of volkorenbloem gehalte minder sterk zal rijzen dan tarwebloem. 4 = KOEKJES, TAART Geschikt voor het maken van koekjes, wanneer men bakpoeder gebruikt in plaats van gist. 5 = CAKE MET GIST Vanwege zijn hoge suikergehalte, bruint zoet gist deeg sneller; in dit programma is de bakfase daarom korter. 6 = KORT PROGRAMMA, 700 g Geschikt voor recepten tot 700 g; de broden zullen kleiner en harder worden dan normaal. 7 = KORT PROGRAMMA, 1000 g Geschikt voor recepten tot 1000 g; de broden zullen kleiner en harder worden dan normaal. Tijdens het gereedmaken moet ervoor worden gezorgd dat de bakvorm slechts voor twee derde (max. 1000 g) met de ingrediënten wordt gevuld, het mengsel heeft neiging om te schuimen. 40 10 = NORMALE CAKE Geschikt voor cake waar men bakpoeder gebruikt in plaats van gist. Op deze wijze kan de rijsfase verandert worden volgens het soort deeg voor het BAK programma gestart is. ˆ Kort Programma 700 g en 1000 g: Deze programma’s zijn geschikt voor baken van brood in een kortere tijd. Met een kortere rijsfase, zullen broden kleiner en steviger zijn dan normaal. De beste resultaten worden meestal bereikt met een watertemperatuur van ongeveer 48-50°C. Bij een te lage temperatuur zal het brood niet genoeg rijzen; een te hoge temperatuur zal de gist in het deeg te vroeg laten rijzen, wat weer in een onvoldoende bakresultaat zal leiden. ˆ Een akoestisch signaal zal aangeven wanneer de meest geschikte tijd voor het toevoegen van deze ingrediënten bereikt is. De tabel hieronder geeft de meest geschikte tijd aan als ‘•’. 41 Belangrijke informatie ∙ Wanneer men bloemresten waarneemt op de wanden van de bakvorm, open dan de deksel tijdens het kneden, en gebruik een rubberen schraper om de bloem terug te duwen in het deeg zodat het juist bewerkt kan worden. ˆ Wanneer men gist gebruikt, mag de kneedhaak verwijderd worden na de laatste kneedfase. GEBRUIK VAN DE BROODMAKER Met je nieuwe broodmaker kan je: ∙ brood bakken van verschillende recepten, sommige kunnen gevonden worden in het bijvoegsel van deze gebruiksaanwijzing. Ook kan men deze broodmaker gebruiken met kant-en-klare mix tot een gewicht van 500 g voor vaste ingrediënten(voor een brood van ongeveer 1000 g). [. . . ] Programma: STANDAARD, WIT BROOD/FRANS BROOD of VOLKOREN BROOD, afhankelijk van het soort bloem dat wordt gebruikt. Informatie over de juiste verhoudingen van fruit en gelatinesuiker kan op de verpakking van de suiker worden gevonden. ˆ Weeg ongeveer 900 g fruit af, maar let altijd op dat de algemene limit voor de hoeveelheid niet overschreden word, dit om te voorkomen dat het mengsel niet schuimt en overstroomd. Wanneer men marmelade van bessen maakt voeg dan 1 eetlepel citroensap toe en goed mengen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SEVERIN BM3990

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SEVERIN BM3990 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag