Gebruiksaanwijzing SEVERIN 2000 IONIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SEVERIN 2000 IONIC. Wij hopen dat dit SEVERIN 2000 IONIC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SEVERIN 2000 IONIC te teleladen.


Mode d'emploi SEVERIN 2000 IONIC
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SEVERIN 2000 IONIC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Waarschuwing: houdt kinderen weg van inpakmateriaal, daar deze een bron van gevaar zijn b. Voordat het apparaat wordt gebruikt moet zowel de hoofdeenheid als gelijk welk hulpstuk, dat wordt aangebracht, eerst zorgvuldig op eventuele defecten Ingeval het apparaat, bij voorbeeld, op een hard oppervlak is gevallen mag het niet meer worden gebruikt: zelfs onzichtbare beschadigingen kunnen ongewenste effecten hebben op de gebruiksveiligheid van het apparaat. het snoer moet regelmatig op eventuele beschadiging worden gecontroleerd. [. . . ] Wanneer een beschadiging wordt geconstateerd mag het apparaat niet meer worden gebruikt. Zorg ervoor dat het apparaat en het snoer niet in aanraking komen met een hete ondergrond of andere hittebronnen. Verwijder altijd de stekker uit het stopcontact: - na gebruik. - wanneer men het apparaat schoonmaakt. Trek de stekker niet aan het snoer uit het stopcontact. Dit apparaat mag alleen gebruikt worden met de door de fabrikant bijgeleverde hulpstukken en in overeenkomst met de gebruiksaanwijzing. Dit apparaat is alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik. Bij de reparatie van elektrische apparaten moeten alle veiligheidsaspecten in acht genomen worden. - De motor kan beide kanten op draaien en kan dan ook van richting veranderen tijdens het gebruik. - Wanneer men grote hoeveelheden fruit perst moet men de pulpzeef regelmatig leegmaken. - Verwijder altijd de stekker uit het stopcontact alvorens het sap uit te schenken. - Voordat men het uitgeperste sap uit de container kan schenken moet men eerst de pulpzeef verwijderen en daarna de sapcontainer van de basisunit loskoppelen door deze linksom te draaien. Maak de basisunit en het snoer nooit schoon met water en dompel deze nooit onder. Gebruik nooit schuurmiddel, bijtende stoffen of harde borstels voor het schoonmaken. de basisunit mag schoongeveegt worden met een pluisvrije vochtige doek. Alle hulpstukken moeten direct na gebruik zeer goed schoongemaakt worden met heet water en afwasmiddel. [. . . ] Alle hulpstukken moeten direct na gebruik zeer goed schoongemaakt worden met heet water en afwasmiddel. Plaats nooit hulpstukken in de vaatwasser Wanneer het apparaat een tijd niet wordt gebruikt moeten de pulpzeef en de stofkap na het reinigen op het apparaat worden geplaatst. Opbergplaats voor het snoer Het snoer mag rond het apparaat gewikkeld worden wanneer men het apparaat voor lange tijd niet gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SEVERIN 2000 IONIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SEVERIN 2000 IONIC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag