Gebruiksaanwijzing SENNHEISER CX 300S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SENNHEISER CX 300S. Wij hopen dat dit SENNHEISER CX 300S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SENNHEISER CX 300S te teleladen.


SENNHEISER CX 300S : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3246 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SENNHEISER CX 300S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sennheiser kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer het product/ toebehoren onjuist wordt gebruikt of sprake is van misbruik. [. . . ] Hiermee levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu en de gezondheid. Handleiding (indien meegeleverd) zorgvuldig en in zijn geheel door, voordat u het product gaat gebruiken. 33 Geef het product altijd samen met deze veiligheidsvoorschriften door aan derden. 33 Gebruik het product niet wanneer het klaarblijkelijk beschadigd is. Ongevallen en handelingen die schadelijk voor de gezondheid zijn voorkomen 33 Indien u langere tijd naar een hoog volume luistert, kan dat tot blijvende gehoorbeschadiging leiden. 33 Plaats de oortelefoon niet te laag en nooit zonder oor adapter in de gehoorgang. 33 Het product genereert sterkere, permanente magnetische velden die storingen aan pacemakers en geïmplementeerde defibrillatoren (ICD’s) en andere implantaten kunnen veroorzaken. 94") tussen het product met de magneet en de pacemaker, de geïmplementeerde defibrillator of andere implantaten aan. [. . . ] Sennheiser ei vastuta mis tahes kahjude eest, mis on tingitud selle toote või toote tarvikute / lisavarustuse valest kasutusest või väärkasutusest. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SENNHEISER CX 300S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SENNHEISER CX 300S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag