Gebruiksaanwijzing SEB VITACUISINE SAUCE VP802800

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SEB VITACUISINE SAUCE VP802800. Wij hopen dat dit SEB VITACUISINE SAUCE VP802800 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SEB VITACUISINE SAUCE VP802800 te teleladen.


Mode d'emploi SEB VITACUISINE SAUCE VP802800
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SEB VITACUISINE SAUCE VP802800

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Chocoladesaus Wijnsaus Dessertsaus Saus op basis van eieren Saus op basis van olie Timer stoomkoker 8 7. Timer sausmaker 19 VitaCuisine Sauce_NC00022066-03-110X156_VITACUISINE-FR-NL-DE 05/12/12 12:01 Page Belangrijke aanbevelingen Veiligheidsvoorschriften • Lees deze instructies aandachtig en houd ze zorgvuldig bij. € Dit apparaat is niet ontworpen om met een externe timer of afstandsbediening te worden bestuurd. Voor uw veiligheid beantwoordt dit apparaat aan de toepasselijke normen en regelgevingen (Richtlijnen Laagspanning, Elektromagnetische Compatibiliteit, Materialen die met voedingsmiddelen in contact komen, Milieu. [. . . ] € Tijdens het warm houden, kunt u geen andere functies gebruiken. U kunt het apparaat enkel uitschakelen door de knop gedurende 2 tot 3 seconden ingedrukt te houden. 23 VitaCuisine Sauce_NC00022066-03-110X156_VITACUISINE-FR-NL-DE 05/12/12 12:01 Page Tijdens de bereiding • U kunt water toevoegen indien u dat wenst. giet het water in het vulaccessoire op het sapreservoir aan de rechter- en achterkant van het apparaat. € U moet opnieuw op drukken om het apparaat weer te starten. € Raak de warme oppervlakken en het voedsel niet aan tijdens de bereiding. € Als er geen water in het reservoir zit, warmt het apparaat niet op. Als er geen water in het apparaat zit, klinkt er een pieptoon en verschijnt er een pictogram op het scherm. FR NL DE Het voedsel verwijderen Houd de kommen nooit vast wanneer het apparaat aan staat om Gebruik het risico op brandwonden door de stoom te vermijden. Tabel met bereidingstijden Bereidingstijden zijn bij benadering en kunnen veranderen, afhankelijk van de omvang van het voedsel, de ruimte ertussen, de hoeveelheid ervan, individuele voorkeur of de gangbare netspanning. Gebruik ovenhandschoenen bij het beetpakken van de mandjes tijdens de bereidingstijd. Vlees – Gevogelte Voorbereiding Kippenborst (zonder bot) Kip drumsticks Kalkoenschnitzel Varkensfilet Lamsbiefstuk Frankfurters Soort Vers en heel Kleine stukjes Vers en heel Dun Vers Vers Vers Hoeveelheid Bereidingstijd 350 g 450 g 2 600 g 700 g 500 g 10 20 min 17 min 36 min 24 min 38 min 14 min 10 min Aanbevelingen 2 kippenborstjes in een stoommandje Snijd in plakken van 1 cm dik 24 VitaCuisine Sauce_NC00022066-03-110X156_VITACUISINE-FR-NL-DE 05/12/12 12:01 Page Vis – Schaaldieren Voorbereiding Dunne visfilet (kabeljauw, schelvis, schol, tong, zalm…) Vissteaks (kabeljauw, schelvis, schol, tong, zalm…) Hele vis (forel, zalmforel, zeebaars) Mosselen Garnalen Sintjakobsschelpen Soort Vers Diepvries Vers Hoeveelheid Bereidingstijd 450 g 370 g 400 g 15 min 18 min 15 min Aanbevelingen Vers Vers Vers Vers 600 g 1 kg 200 g 100 g 25 min 20 min 5 min 5 min Groenten Voedsel Artisjokken Aardappelen Asperges Broccoli Knolselderij Champignons Bloemkool Kool (rood-groen) Courgette Spinazie Fijne sperziebonen Wortels Maïskolven Sperziebonen Prei Zoete paprika Erwten Soort Vers Vers Vers Vers Diepvries Vers Vers Vers Vers Vers Vers Diepvries Vers Diepvries Vers Vers Vers Vers Vers Vers Diepvries Hoeveelheid Bereidingstijd 2 600 g 600 g 500 g 500 g 350 g 500 g 1 medium 600 g 600 g 300 g 300 g 500 g 500 g 500 g 500 g 500 g 500 g 300 g 400 g 400 g 55 min 20 min 17 min 18 min 18 min 22 min 22 min 19 min 22 min 12 min 13 min 15 min 35 min 35 min 15 min 45 min 35 min 30 min 20 min 20 min 20 min Aanbevelingen Gesneden in reepjes of blokjes. Kleine nieuwe aardappelen kunnen heel gekookt worden Kleine stronkjes In blokjes Heel Kleine stronkjes In reepjes In reepjes Halverwege bereiding omroeren Dunne reepjes Heel In reepjes In brede repen gesneden Gedopt 25 VitaCuisine Sauce_NC00022066-03-110X156_VITACUISINE-FR-NL-DE 05/12/12 12:01 Page Rijst Voedsel Gewicht Hoeveelheid Bereidingstijd Aanbevelingen FR NL Riz basmati 150 g 300 ml 30 - 35 min Doe de rijst in kokend water DE Vruchten Voedsel Peren Bananen Appels Gewicht Vers Vers Vers Gewicht Bereidingstijd 4 4 5 25 min 15 min 20 min Heel In vieren Aanbevelingen Sonstige Lebensmittel Voedsel Eier Gewicht Hart Weich Gewicht Bereidingstijd 6 6 12 Minuten 8 Minuten Aanbevelingen Tips en technieken voor het stomen • Druk de ingrediënten niet te hard aan in de kommen. Laat ruimte over zodat de stoom kan circuleren. € Meng ingrediënten van ongeveer hetzelfde formaat zoals bijvoorbeeld aardappelen en kippenfilets die u tegelijkertijd kunt stomen voor een optimaal resultaat. € Til het deksel niet te dikwijls op om het stoomproces niet te verstoren. Als u het apparaat opent, ontsnapt er stoom en wordt het proces vertraagd. € Als u voor de bereiding een beschermfolie nodig heeft, gebruik dan een folie die speciaal ontworpen is voor de magnetron. Het gebruik van een beschermfolie wordt vaak aangeraden om condensatie te voorkomen en delicaat voedsel te beschermen. Als u aluminiumfolie gebruikt, duurt het stoomproces langer. Dit is vooral belangrijk als u vis wilt bereiden. • Gebruik verse kruiden , citroen , look , sinaasappel of uien om uw bereiding meer smaak te geven. [. . . ] Ik heb de stekker van het apparaat in het stopcontact gestoken maar het apparaat werkt niet. Oorzaak Kommen zijn onderling niet correct geplaatst. het vulaccessoire is niet op de sapopvangbak geplaatst. U heeft langer dan 2 minuten gewacht om de start van de bereiding te bevestigen en het apparaat is overgeschakeld naar stand-by. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SEB VITACUISINE SAUCE VP802800

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SEB VITACUISINE SAUCE VP802800 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag