Gebruiksaanwijzing SEB VC 134800

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SEB VC 134800. Wij hopen dat dit SEB VC 134800 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SEB VC 134800 te teleladen.


Mode d'emploi SEB VC 134800
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SEB VC 134800

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 18 Sie können auch Eier kochen • Geben Sie die Eier in die hierfür integrierten Eierhalterungen. 3 Dompel de basis van het apparaat tijdens het schoonmaken nooit onder water. [. . . ] Wanneer u het apparaat niet gebruikt, schakelt het apparaat na 10 minuten automatisch over naar standby. 20 SE_STEAMER_Mini-Compact-Digital_NC00112763_EXE 27/07/12 10:01 Page21 Tijdens de bereiding • Zorg ervoor dat het waterniveau zich boven het minimumniveau bevindt. 14 Tijdens de bereiding mag u de deksel niet openen, noch uw hand op de stoomuitlaat leggen: gevaar voor brandwonden. Zorg ervoor dat de stoomuitlaat op de achterkant van de deksel staat. Als u het apparaat gedurende 10 minuten niet gebruikt, schakelt het automatisch over naar standby De voedingsmiddelen uit de stoommandjes halen Gebruik ovenhandschoenen om de mandjes, de roosters en de deksel vast te nemen en de ingrediënten uit het apparaat te halen. 18 U kan eieren hard koken • Leg de eieren op de geïntegreerde eierhouder. 19 U kan rijst koken • Doe de rijst en het water in de rijstkom (Zie tabel met kooktijden voor de hoeveelheden). € Zorg ervoor dat het apparaat volledig is afgekoeld voor het schoonmaken. Kooktabellen • De kooktijden voor mandje nr 1 worden ter informatie vermeld. Ze kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de etenswaren, de hoeveelheden, uw persoonlijke smaak en de spanning van het netwerk. [. . . ] Bewaar het apparaat bij een gematigde temperatuur en op een droge plek. 26 • Draai de drie mandjes (met de roosters) om en plaats ze ondersteboven op de basis. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SEB VC 134800

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SEB VC 134800 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag