Gebruiksaanwijzing SEB OLEOCLEAN COMPACT FR7016

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SEB OLEOCLEAN COMPACT FR7016. Wij hopen dat dit SEB OLEOCLEAN COMPACT FR7016 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SEB OLEOCLEAN COMPACT FR7016 te teleladen.


Mode d'emploi SEB OLEOCLEAN COMPACT FR7016
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SEB OLEOCLEAN COMPACT FR7016

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit heeft geen invloed op het gebruik van het apparaat en zal snel verdwijnen. verwijder alle stickers en verpakkingselementen. Als u het apparaat voor de eerste keer gaat gebruiken, raden wij u aan een recept te kiezen met een baktijd van 30 minuten of meer, dit om het beste resultaat te krijgen. € Doe de etenswaren in de schaal en overschreid daarbij de maximale hoeveelheid niet ( zie de baktabel p. [. . . ] Verwijder de etenswaren Om brandwonden te voorkomen het deksel niet buiten de aangegeven zone vastpakken - Fig. € Wanneer het bakken klaar is, schakel het apparaat uit door te drukken op de aan/uit-knop - fig. € Til de handgreep op en neem de binnenpan uit - fig. De baktijden De aangegeven baktijden zijn slechts een indicatie en kunnen variëren aan de hand van de seizoengebondenheid van de etenswaren, hun grootte, de hoeveelheid, de persoonlijke smaak en de spanning van het elektriciteitsnet. De aangegeven hoeveelheid olie kan verhoogd worden aan de hand van uw smaak en behoeften. Als u nog knapperigere patat wilt, kunt u deze enkele minuten extra bakken. Indien u diepvriesfrites gebruikt, hoeft u geen olie toe te voegen. Aardappelen TYPE Vers Patat gewone grootte 10mm x10mm Vers Vers Vers Vers Ronde aardappeltjes Diepvries Gebakken aardappelblokjes Traditionele patat French Fries Vers Diepvries Diepvries Diepvries 750 g 1000 g 750 g 750 g 750 g geen 1 lepel olie geen geen geen 14 - 16 min 40 - 42 min 30 - 32 min 30 - 32 min 25 - 27 min HOEVEELHEID 1000 g 750 g 500 g 250 g 1000 g TOEVOEGEN 1 lepel olie 3/4 lepel olie 1/2 lepel olie 1/4 lepel olie 1 lepel olie BAKTIJDEN 40 - 45 min 35 - 37 min 28 - 30 min 24 - 26 min 40 - 42 min 22 Groenten TYPE Courgettes Paprika Paddestoelen Tomaten Uien Vers in plakjes Vers in plakjes Vers in vieren Vers in vieren Vers in ringen HOEVEELHEID 750 g 650 g 650 g 650 g 500 g TOEVOEGEN 1 lepel olie + 15 cl water 1 lepel olie + 15 cl water 1 lepel olie 1 lepel olie + 15 cl water 1 lepel olie BAKTIJDEN 25 - 35 min 20 - 25 min 12 - 15 min 10 - 15 min 15 - 25 min NL Vlees – Gevogelte Aarzel niet om specerijen aan de olie toe te voegen (paprikapoeder, kerriepoeder, Provençaalse kruiden, tijm, laurier …) om uw vlees meer smaak te geven. tYPE Vers Kipnuggets Diepvries Drumsticks Kippenbouten Kipfilet Vietnamese loempia’s Blindevinken Lamskoteletten Varkensrib Varkensfilet Worstjes of merguez Konijnenrug Vers Vers Vers Vers Vers Vers Vers Vers Vers Vers Vers Gehakt Diepvries Gehaktballetjes Diepvries 400 g 750 g 750 g 4 tot 6 2 6 filets (ca. 750 g) 4 tot 8 kleine 2 tot 6 2 tot 6 2 tot 4 2 tot 6 plakjes 4 tot 8 (ingeprikt) 2 tot 6 600 g geen geen geen geen 1 lepel olie 1 lepel olie 1 lepel olie 1 lepel olie 1 lepel olie geen 1 lepel olie 1 lepel olie met of zonder 1 lepel olie 1 lepel olie 18 - 20 min 30 - 32 min 30 - 35 min 10 - 15 min 10 - 12 min 15 - 20 min 15 - 20 min 15 - 18 min 12 - 15 min 10 - 12 min 15 - 20 min 10 - 15 min 12 - 15 min 18 - 20 min HOEVEELHEID 750 g TOEVOEGEN geen BAKTIJDEN 18 - 20 min 23 Vis - Schaaldieren TYPE Calamarisbeignets Zeeduivel Garnalen Gamba’s Diepvries Vers Gaar Diepvries HOEVEELHEID 300 g 500 g 400 g 300 g (16 stuks) TOEVOEGEN geen 1 lepel olie geen geen BAKTIJDEN 12 - 14 min 20 - 22 min 10 - 12 min 12 - 14 min Desserts TYPE in plakjes Bananen in aluminiumfolie Kersen Aardbeien Appels Peren Ananas heel in vieren gesneden in tweeën gesneden in stukken gesneden in stukken gesneden HOEVEELHEID 500 g (5 bananen) 2 bananen tot 1000g tot 1000g 3 tot 1000g 1 TOEVOEGEN 1 lepel olie + 1 lepel bruine suiker geen 1 lepel olie + 1 tot 2 lepels suiker 1 tot 2 lepels suiker 1 lepel olie + 2 lepels suiker 1 tot 2 lepels suiker 1 tot 2 lepels suiker BAKTIJDEN 4 - 6 min 20 - 25 min 12 - 15 min 5 - 7 min 10 - 12 min 8 - 12 min 8 - 12 min , Diepvriesbereidingen TYPE Ratatouille Diepvries Diepvries Diepvries Diepvries Diepvries Diepvries Diepvries Diepvries HOEVEELHEID 750 g 750 g 750 g 750 g 750 g 650 g 650 g 750 g TOEVOEGEN geen geen geen geen geen geen geen geen BAKTIJDEN 20- 22 min 20 - 22 min 25 - 30 min 20 - 25 min 15 - 20 min 15 - 20 min 15 - 20 min 12 - 15 min Pastaschotel met vis Boerenschotel Schotel uit de Savoie Pasta met carbonarasaus Paëlla Kantonese rijst Chili con Carne 24 Eenvoudig te reinigen Het apparaat reinigen • Laat het apparaat volledig afkoelen, voordat u het gaat reinigen. De etenswaren zijn niet in gelijke stukken gesneden. De patat is niet in gelijke stukken gesneden. Het roerblad zit op zijn plaats, maar draait niet. U gebruikt geen speciale aardappelen voor patat. Het roerblad zit niet goed op zijn plaats of de pakking van het roerblad is defect. Het apparaat maakt abnormaal veel lawaai. U denkt dat er een probleem is met de werking van het apparaat. 26 Recepten Echte frietjes VOOR 4 PERSONEN VOORBEREIDING: 15 min • KOKEN: 40 min 1 kg aardappels (geschild en gewassen) , 1 olijfolie , zout 1 Snij de aardappels in staafjes in de door u gewenste grootte: 8 x 8 mm , 10 x 10 mm of 13 x 13 mm. Maak de gesneden frietjes goed schoon met water, giet ze af en droog ze zorgvuldig. NL Kalkoenfilet met 3 paprika’s VOOR 4 PERSONEN VOORBEREIDING: 15 min • KOKEN: 25 min 600 gr kalkoenfilet in reepjes (1 cm bij 3 cm) 3 ontpitte paprika’s (1 rode, 1 groene, 1 gele) 1 fijngehakt ui 2 teentjes fijngehakte knoflook 2 olijfolie ½ glas witte porto ½ ciderazijn 10 cl water zout, peper 1 Snij de paprika’s in stukken van 2 cm. [. . . ] NL Kalkoenfilet met 3 paprika’s VOOR 4 PERSONEN VOORBEREIDING: 15 min • KOKEN: 25 min 600 gr kalkoenfilet in reepjes (1 cm bij 3 cm) 3 ontpitte paprika’s (1 rode, 1 groene, 1 gele) 1 fijngehakt ui 2 teentjes fijngehakte knoflook 2 olijfolie ½ glas witte porto ½ ciderazijn 10 cl water zout, peper 1 Snij de paprika’s in stukken van 2 cm. Gooi ze samen met de uien in de ActiFry®, voeg olijfolie toe en laat het geheel 10 à 15 minuten koken. 2 Voeg de knoflook toe en laat het 5 min. 3 Voeg de kalkoenreepjes samen met de groenten, de witte porto, het water en de ciderazijn toe en laat het geheel 10 tot 15 min stoven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SEB OLEOCLEAN COMPACT FR7016

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SEB OLEOCLEAN COMPACT FR7016 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag