Gebruiksaanwijzing SEB IG5001 GELATO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SEB IG5001 GELATO. Wij hopen dat dit SEB IG5001 GELATO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SEB IG5001 GELATO te teleladen.


Mode d'emploi SEB IG5001 GELATO
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SEB IG5001 GELATO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 13 U heeft net een SEB sorbetmachine aangekocht. Met dit toestel kunt u zonder problemen verschillende smakelijke en zachte ijsbereidingen maken. NL Veiligheidsadviezen • Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat in gebruik neemt: wanneer het apparaat niet op de juiste wijze gebruikt wordt, kan de fabrikant geen aansprakelijkheid aanvaarden. € Voor uw veiligheid voldoet dit apparaat aan de toepasselijke normen en regelgevingen (Richtlijnen Laagspanning, Elektromagnetische Compatibiliteit, Materialen in contact met voedingswaren, Milieu…). [. . . ] € Omdat het mengsel bij de bereiding in volume toeneemt mag de hoeveelheid van het mengsel niet 1 kilo overschrijden voor sorbets of 1 liter voor roomijs (fig. Zo staat deze klaar voor gebruik wanneer u er zin in heeft. 16 • Begin met de montage van de verschillende onderdelen terwijl het apparaat niet onder spanning staat. a) - Plaats de kom in de onderste ring. - Draai de ring met de handgrepen naar boven tot aan de groeven: klik, de ring zit vast. - Neem de bovenste ring en zet deze vast terwijl u de onderste nog steeds met de handgrepen vasthoudt (volg de aanduidingen). B) Zet het motorblok vast op het deksel en plaats het schroefblad in het motorblok (Fig. Zorg ervoor dat het motorblok goed vastzit. C) Zet het deksel (met het motorblok en het schroefblad) bovenop de kom en draai het vast in de richting van de klok (Fig. Let goed op dat de vier grendels goed vast zitten. € Zet de ijsmachine aan en zet deze meteen in werking om te vermijden dat het schroefblad bevriest in de koude kom. € Giet de bereiding in de vulopening wanneer u het toestel heeft aangezet. € U kunt uw bereiding op elk moment een persoonlijke touch geven door via de vulopening voorzichtig andere ingrediënten toe te voegen (vlokken, fruit, pralines, . € Afhankelijk van het recept, de hoeveelheid ijs en de begintemperatuur ligt de bereidingstijd tussen 20 en 40 minuten. Als de gewenste consistentie is verkregen, zet u het apparaat uit en trekt u de stekker uit het stopcontact. € Om de motor niet te belasten verandert het apparaat van draairichting als de massa te compact wordt. als dit zich ononderbroken herhaalt is de ijsbereiding gereed. Zet het apparaat uit door op de aan/uit-knop te drukken. Gebruik een houten of kunststof spatel om het ijs uit de kom te halen. € U kunt het ijs in de ijskom bewaren totdat u het serveert of Het roerblad mengt uw bereiding regelmatig. Met deze bewegingen wordt de kou van de muren van de ijskom gelijkmatig tot het centrum verdeeld. Op deze manier wordt er lucht door de bereiding gemengd en kristalvorming tegengegaan zodat u een zacht en homogeen resultaat krijgt. [. . . ] let op: sorbet ontdooit sneller dan ijs. € Ontdooid of deels ontdooid ijs mag nooit opnieuw ingevroren worden. € IJs of sorbet dat rauwe of deels gekookte eieren bevat, mag niet gegeten worden door kinderen, zwangere vrouwen, ouderen of zieke mensen. 19 Recepten VANILLE-IJS NL 250 ml volle melk (35% vetstof), 100 g suiker, 2 eieren, 450 g room (30% vetstof), 1 theelepel vanille-extract. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SEB IG5001 GELATO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SEB IG5001 GELATO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag