Gebruiksaanwijzing SCHOLTES TM 6120

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SCHOLTES TM 6120. Wij hopen dat dit SCHOLTES TM 6120 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SCHOLTES TM 6120 te teleladen.


Mode d'emploi SCHOLTES TM 6120
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SCHOLTES TM 6120

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het veilige gebruik van het apparaat en zich bewust zijn van de betreffende gevaren. Voorkom dat kinderen met het apparaat spelen. De reinigings- en onderhoudshandelingen mogen niet door kinderen worden uitgevoerd, tenzij onder toezicht. PAS OP: Het kan gevaarlijk zijn een fornuis met vet of olie onbewaakt te laten. [. . . ] € Maak een bal van het deeg, doe het in een slakom en bedek het met plastic folie om te voorkomen dat de buitenkant ervan uitdroogt. Doe de slakom in de oven op de handmatige functie LAGE TEMPERATUUR op 40°C en laat het ongeveer 1 uur lang rijzen (het volume van het deeg moet verdubbelen). € vergeet niet 1 dl koud water te gieten in de bakplaat op stand 5; Voor het reinigen kunt u het beste water en azijn gebruiken. • Plaats het vlees in de koude oven. € Start het programma BROOD • Aan het einde van de kooktijd laat u de broden rusten op een rooster totdat ze geheel zijn afgekoeld. Functie TAARTEN Deze functie kan worden gebruikt voor het koken van taarten. U kunt de gerechten eventueel ook in de warme oven plaatsen. Het is mogelijk alleen de duur -10/+10 minuten te wijzigen. Als de ingestelde duur is verstreken verschijnt op het DISPLAY het woord END, beëindigt de oven de bereiding en klinkt een geluidssignaal. : het is 9:00 uur en u programmeert een duur van 1 uur en 15 minuten. het programma stopt automatisch om 10:15. Vóór het eerste gebruik moeten de kookplaten ongeveer 4 minuten lang op de maximale stand worden gezet, zonder pannen erop te plaatsen. Gedurende deze beginfase wordt de beschermlaag hard en bereikt hij zijn maximale weerstand. Positie Normale of snelle plaat 0 1 2 3 4 5 6 Uit Groenten en vis Aardappelen (gestoomd), soep, capucijners, bonen Doorkoken van grote hoevelheeden, minestroni enz. Braden (medium) Braden (hard) Bruin bakken of snel aan de kook brengen Kooktabel oven GERECHTEN Hartige plum-cakes VOORGERECHTEN Boerentaarten Terrines VOORBEELDEN plum-cake met olijven, tonijn, enz. kaastaart , zalmschotel terrine van vis , vlees , groenten , foie gras , enz. FUNCTIE Gebak- of multiniveau Gebak- of multiniveau Traditioneel TEMPERATUUR 160 °C 200 °C 160 °C HULPMIDDELEN taartvorm op lekplaat op lekplaat terrinevorm op lekplaat (au bain-marie met warm water) schotel op lekplaat (au bain-marie met warm water) taartvorm op lekplaat schotel op lekplaat op lekplaat of vorm op bakplaat cocotte op lekplaat schotel of taartvorm op lekplaat (au bain-marie met warm water) taartvorm op lekplaat (au bain-marie met warm water) taartvorm op lekplaat op lekplaat aluminiumfolie op lekplaat schotel op lekplaat Ovenschotel Soufflé Gegratineerde gerechten Gevulde groenten leverpastei van gevogelte, zalmpuree, eieren en cocotte, enz. Pilaf Traditioneel Multiniveau Multiniveau Multiniveau Traditioneel 160 °C 200 °C 200 °C 200 °C 180 °C GERECHTEN Gebraden gevogelte Gevogelte aan het spit Braadstukken braadstukken van grote afmetingen VOORBEELDEN kip, eend, haantje, kapoen. FUNCTIE Braden Braadspit Braden Multiniveau TEMPERATUUR 200 °C 270 °C 200 °C 180 °C (op een derde van de braadtijd verlagen tot 160 °C) 190 °C 200 °C 200 °C 240 °C 180 °C 200 °C 200 °C 200 °C 200 °C 200-210 °C 200 °C 240 °C HET PLAATSEN gevogelte op rooster vleespen van braadspit vlees op rooster vlees op bakplaat, regelmatig bedruipen met de jus cocotte op bakplaat op rooster (inzethoogte naar gelang de dikte op bakplaat (voor grote stukken, verlagen tot 160 °C als het deeg gaar is) vlees op bakplaat of schotel op bakplaat op rooster (inzethoogte naar gelang de dikte op bakplaat op bakplaat op bakplaat op bakplaat schotel op bakplaat vorm op bakplaat vis op bakplaat of schotel op bakplaat VLEES Gesauteerd vlees in ovenschotel en traditionele gerechten Grilleren Vlees in deegkorst Gerechten met deegkorst Gegrillde vis en aan satéstokjes Hele vissen (gefarceerd) Visfilets (met wijn of andere vloeistof) In aluminiumfolie Vis in deegkorst (bladerdeeg of pasteideeg) Vis au gratin Soufflé Vis in zoute deegkorst Traditie Multiniveau Multiniveau Multiniveau Multiniveau Multiniveau Traditie Multiniveau Multiniveau gratin (of braden) Multiniveau Multiniveau VIS 58 Kooktabel oven GERECHTEN Koekjes (zonder gist) Cheesecake Vruchtenaart van gistdeeg GEBAK Bereiding bodem voor vruchtentaarten (zandtaartdeeg) Gebakjes (bladerdeeg of kruimeldeeg) soesjes Kleine gebakjes (bakkersgist) Groot gebak (bakkersgist) Koekjesdeeg Zandtaartdeeg Bladerdeeg Bitterkoekjes, kokosballetjes Gistdeeg Lichtgebakken meringues Doorgebakken meringues Pudding DESSERTS Crème en flans Griesmeelpuddingen Rijstdesserts Soufflé FRUIT Gevuld fruit of fruit in aluminiumfolie suikertaart, vlaaien taart met verse vruchten (aardbeien, frambozen, enz. Kougloff, brioches, panettone, zoet brood gebakjes in papieren cups, lepelkoekjes, enz. Soufflé met likeur, soufflé met fruit, enz. Plum-cake en marmercake (met gedroogde gist) Vruchtentaart (kruimeldeeg of bladerdeeg, met of zonder flan) Bladerdeeg Gebak zonder gist (clafoutis, amandeltaart, boerentaart, enz. [. . . ] Die Taste wiederholt drücken, bis auf dem DISPLAY das Symbol und die drei numerischen Digitalanzeigen blinken. Drücken Sie erneut die Taste , um die Eingabe zu bestätigen. Das Gerät danach ausschalten, die Backofentür öffnen und die Küche lüften. Programm ECHTE HEISSLUFT Da die Hitze im gesamten Backofen konstant ist, werden die Speisen sehr gleichmäßig gegart und gebräunt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SCHOLTES TM 6120

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SCHOLTES TM 6120 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag