Gebruiksaanwijzing SCHOLTES FL 836 AN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SCHOLTES FL 836 AN. Wij hopen dat dit SCHOLTES FL 836 AN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SCHOLTES FL 836 AN te teleladen.


Mode d'emploi SCHOLTES FL 836 AN
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SCHOLTES FL 836 AN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De installatie moet worden uitgevoerd dooreen bevoegde installateur en volgens de instructies van de fabrikant. Een verkeerde installatie kan schade berokkenen aan personen, dieren of dingen. Inbouw Voor een goede werking van het apparaat moet het keukenmeubel de juiste kenmerken hebben: de zijkanten van de kastjes die aan de oven grenzen moeten hittebestendig zijn; in het bijzonder moet, in geval van meubels met fineer, de lijm bestand zijn tegen temperaturen van 100°C; voor het inbouwen van de oven, zowelonder het aanrecht ( zie figuur ) alsin stapelbouw, dient het meubel de volgende afmetingen te hebben: Ventilatie Om een goede ventilatie te kunnen garanderen is het noodzakelijk de achterkant van het meubel te verwijderen. Het verdient de voorkeur de oven op twee houten balken te plaatsen, of eventueel op een enkele plank die een opening heeft van tenminste 45 x 560 mm (zie afbeeldingen). [. . . ] Het luchtdicht bereiden op lage temperatuur, dat al sinds 30 jaar door de beroemdste koks wordt gebruikt, biedt vele voordelen: gastronomische: de geuren worden geconcentreerd voor het behoud van de kenmerkende smaken terwijl het gerecht zacht en mals blijft. Hygiënische: aangezien de hygiënische normen worden gerespecteerd beschermt deze kookwijze de etenswaren tegen de schadelijk effecten van zuurstof en garandeert het een lange houdbaarheid in de koelkast. Organisatorische: dankzij de lange houdbaarheid kunt u de gerechten lang van tevoren klaarmaken. Diëtetische: deze bereidingswijze beperkt het gebruik van vetten waardoor u licht verteerbare gerechten klaar kunt maken. Voor gebruik van deze techniek moet u dus beschikken over een vacuümmachine voorzien van de nodige zakjes. Bij het programma PIZZERIA geeft de oven aan wanneer u het gerecht in de oven moet plaatsen door middel van een geluidssignaal en het bericht BEVESTIG GERECHT IN OVEN. Programma PIZZA Voor de beste resultaten raden wij u aan de volgende aanwijzingen nauwkeurig te volgen: houdt u zich aan het recept; het gewicht van het deeg moet tussen de 500 g en de 700 g zijn. Recept voor PIZZA: 1 bakplaat, lage ovenstand, oven koud of warm Recept voor 3 pizzas van ongeveer 550 g: 1000 g meel, 500 g water, 20 g zout, 20 g suiker, 10 cl olijfolie, 20 g bakkersgist (of 2 zakjes gedroogde gist) Rijzen op kamertemperatuur: 1 uur In koude of warme oven plaatsen Start de bereiding Programma BROOD Gebruik deze functie voor het bakken van brood Zie volgende hoofdstuk voor recepten en details. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan de volgende aanwijzingen nauwkeurig op te volgen: houdt u zich aan het recept; het maximum gewicht per bakplaat; PIZZA Vergeet niet 1 dl water in de lekplaat boven de ovenschaal met het deeg te plaatsen en het bakproces te beginnen in een koude oven; het deeg moet circa 1 tot 1½ uur op kamertemperatuur rijzen. Recept voor BROOD: 1 bakplaat van 1000 g max, onderste ovenstand 2 bakplaten van 1000 g max, onderste en middelste stand Recept voor 1000 g deeg: 600 g meel, 350 g water, 10 g zout, 25 g bakkersgist (of 2 zakjes gedroogde gist) Procedure: Meng het meel en het zout in een grote kom. Giet er het mengsel van water en gist in Kneed het geheel totdat een homogeen deeg is gevormd dat niet plakkerig is, door het deeg 10 minuten lang met de palm van de hand plat te drukken en vervolgens weer dicht te vouwen. plaats de lekplaat op de onderste stand en het rooster op de hoogste. GRATINEREN Plaats de grill op stand 3 of 4, plaats de gerechten op het midden van de grill. Wij raden u aan de temperatuur op maximum te zetten. Het is normaal dat het bovenste verwarmingselement niet constant aan blijft: zijn werking wordt geregeld door een thermostaat. Gelijktijdig bereiden van meerdere gerechten op 2 of 3 niveaus zonder het overdragen van geur of smaak Runderbiefstuk, vis, grill, gratin, enz. Als u deze functie gebruikt voor een enkele bereiding zet u de bakplaat op het 2e niveau. Het braden van wit of rood vlees Koud Als u het korstje van een gerecht au gratin wilt afmaken kiest u de grill functie. temperatuur (210 °C) niet wijzigbaar. Voor de bereiding au bain-marie kunt u het water rechtstreeks in de bakplaat gieten. de aanbevolen temperatuur garandeert een perfecte bereiding en voorkomt rookvorming. Als het vlees op een schaal ligt, plaatst u de bakplaat e op het 2 niveau. [. . . ] Zet tenslotte de draagrekken vast op de afstandleiders A. Dient u het glazen lampenkapje los te halen met behulp van een schroevendraaier. Gedurende de automatische reiniging kunnen de oppervlakken zeer heet worden: houd kinderen op een afstand. Door de ovendeur heen kunt u zien dat bepaalde deeltjes zullen oplichten: dit is een plotselinge verbranding, hetgeen een absoluut normaal verschijnsel is wat geen enkel gevaar met zich mee brengt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SCHOLTES FL 836 AN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SCHOLTES FL 836 AN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag