Gebruiksaanwijzing SAMSUNG WB2100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG WB2100. Wij hopen dat dit SAMSUNG WB2100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG WB2100 te teleladen.


SAMSUNG WB2100 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6159 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG WB2100 (6088 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG WB2100

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Belichtung (Helligkeit) Die Lichtmenge, die in die Kamera einfällt, bestimmt die Belichtung. [. . . ] 4 Bewegen Sie die Kamera bei gedrücktem [Auslöser] langsam weiter in die Richtung, die im Panoramabild festgehalten werden soll. Erweiterte Funktionen 53 Filmmodus verwenden Szene-Erkennungsmodus verwenden Im Modus „Smart Scene-Erkennung“ wählt die Kamera basierend auf der erkannten Szene automatisch die geeigneten Kameraeinstellungen aus. € Wenn Sie die Belichtung manuell anpassen, wird die Einstellung automatisch gespeichert. € Passen Sie die Farbe für die ausgewählte Lichtquelle (Weißabgleich) an oder 5 Drücken Sie [o], um Ihre Einstellungen zu speichern. € Wenn Sie Dateien wiedergeben möchten, die im internen Speicher abgelegt sind, entfernen Sie die Speicherkarte. Passen Sie die Einstellung für den Weißabgleich an die jeweilige Lichtquelle an. [. . . ] Belichtungsmessung Die Belichtungsmessung gibt an, wie die Kamera die Lichtmenge misst, um die Belichtung festzulegen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG WB2100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG WB2100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag