Gebruiksaanwijzing SAMSUNG VCJG24AV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG VCJG24AV. Wij hopen dat dit SAMSUNG VCJG24AV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG VCJG24AV te teleladen.


SAMSUNG VCJG24AV : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7120 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG VCJG24AV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 4 11:8:37 AM VCJG**** Series Stofzuiger gebruiksaanwijzing ✻ Lees deze aanwijzingen zorgvuldig door voordat u de stofzuiger in gebruik neemt. Nederlands imagine the possibilities Hartelijk voor uw aankoop van een Samsung product. 4 11:8:37 AM Voor uw veiligheid VOOR UW VEILIGHEID WAARSCHUWING • Lees voordat u de stofzuiger gaat gebruiken deze handleiding zorgvuldig door en bewaar deze voor later gebruik. [. . . ] 4 11:8:38 AM Inhoud DE STOFZUIGER IN ELKAAR ZETTEN 05 DE STOFZUIGER BEDIENEN 06 HULPSTUKKEN EN FILTER GEBRUIKEN 06 Netsnoer 06 Aan/uit-schakelaar 06 Zuigkrachtregelaar 08 08 10 11 12 12 12 13 Hulpstukken gebruiken Vloerhulpstukken gebruiken Stofzak vol De stofzak vervangen Aanzuigfilter reinigen Uitblaasfilter reinigen Batterijen vervangen (optie) PROBLEMEN OPLOSSEN 14 04_ Inhoud DJ68-00661M. 4 11:8:38 AM De stofzuiger in elkaar zetten OPTIES 01 DE STOFZUIGER IN ELKAAR ZETTEN • De eigenschappen kunnen van model tot model verschillen. 4 11:8:38 AM De stofzuiger bedienen NETSNOER • Pak de stekker en niet het snoer vast om dit uit het stopcontact te trekken. MIN/MID-knop Als u de stofzuiger minder hard wilt laten zuigen (bijvoorbeeld voor het zuigen van gordijnen) drukt u op de knop MIN/MID. Om de stofzuiger weer met de normale zuigkracht te laten zuigen, drukt u nogmaals op de knop MIN/MID. Maximale zuigkracht (MAX) Om de stofzuiger met de maximale zuigkracht te laten zuigen, drukt u op de knop MAX. 06_ De stofzuiger bedienen Sender Bedieningsknoppen op de handgreep [ De stofzuiger wordt bediend met infraroodsignalen. 2 (UIT→ AAN → UIT) 02 DE STOFZUIGER BEDIENEN Als de afstandsbediening in de handgreep niet werkt, kunt u de stofzuiger met de AAN/UITknop op het stofzuigerhuis bedienen. 1 1 2 Met deze AAN/UIT-knop kunt u de stofzuiger in- en uitschakelen. Het infraroodlampje geeft het onderdeel aan dat het infraroodsignaal van de afstandsbediening op de handgreep ontvangt. Bedieningsknoppen (optie) SLANG Om de zuigkracht voor het reinigen van gordijnen, matten en andere lichte stoffen te verminderen, verschuift u de luchtsluis tot de opening gedeeltelijk of helemaal open is. - STOFZUIGERHUIS Om de zuigkracht te regelen, schuift u de regelknop eenvoudig naar links of rechts. 4 11:8:52 AM Hulpstukken en filter gebruiken HULPSTUKKEN GEBRUIKEN Zuigbuis • U kunt de lengte van de telescopische buis aanpassen door de lengteregelknop in het midden van de telescopische buis heen en weer te schuiven. € Neem de telescopische buis uit elkaar als u een verstopping vermoedt of de buis korter wilt maken. [. . . ] Met het oog op uw veiligheid mag u de batterijen nooit open maken of opladen. Plaats de batterijpolen (+) en (-) zoals in het batterijenvak aangegeven. € Controleer of er ergens in de stofzuiger een verstopping zit en verwijder deze. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG VCJG24AV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG VCJG24AV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag