Gebruiksaanwijzing SAMSUNG UE55HU7200SXZG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG UE55HU7200SXZG. Wij hopen dat dit SAMSUNG UE55HU7200SXZG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG UE55HU7200SXZG te teleladen.


SAMSUNG UE55HU7200SXZG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5820 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG UE55HU7200SXZG (7229 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG UE55HU7200SXZG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verwenden Sie die Bildschirmtasten, um die Lautstärke anzupassen oder den Sender zu wechseln. [. . . ] "" Lesen Sie die Anweisungen, bevor Sie die verwenden Bewegungssteuerung. Um die normale Wiedergabegeschwindigkeit wiederherzustellen, drücken Sie die Taste ∂. Die Aufnahme) wiederzugeben, drücken Sie zweimal die Taste €. Im Fenster Senderliste werden die folgenden Symbole angezeigt: –– –– –– ●● : Analogsender : Favoritensender : Gesperrte Sender Verwenden von Optionen Drücken Sie die Taste ¡, um das Menü Optionen zu öffnen. Sortieren Sie die Liste, so dass nur die Sender des ausgewählten Genres dazugehören. Wählen Sie im angezeigten Popup-Fenster alle Favoritenlisten aus, in die Sie die ausgewählten Sender kopieren möchten. [. . . ] Glossar ●● 480i/480p/720p/1080i/1080p Bezeichnet im Alllgemeinen die Anzahl der Bildzeilen, die die Auflösung des Bildschirms bestimmen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG UE55HU7200SXZG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG UE55HU7200SXZG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag