Gebruiksaanwijzing SAMSUNG ST72

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG ST72. Wij hopen dat dit SAMSUNG ST72 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG ST72 te teleladen.


SAMSUNG ST72 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7770 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG ST72 (8178 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG ST72

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Kamera stellt eine drahtlose Verbindung zu Smartphones her, die die MobileLink-Funktion unterstützen. [. . . ] Die Kamera komprimiert und speichert die aufgenommenen Fotos im JPEG-Format. € Wenn Sie die Belichtung manuell anpassen, wird die Einstellung automatisch gespeichert. € Wenn Sie Dateien wiedergeben möchten, die im internen Speicher abgelegt sind, entfernen Sie die Speicherkarte. 3 Blättern Sie zu den einzelnen Dateien, die Sie löschen möchten, und • Drücken Sie [o] erneut, um die Auswahl aufzuheben. € Beim Bearbeiten von Fotos verringert die Kamera automatisch die zugehörige Auflösung. Beschreibung Ad-hoc-Zugangspunkt Abgesicherter Zugriffspunkt WPS-Zugangspunkt Signalstärke Drücken Sie [t], um die Optionen für die Netzwerkeinstellung zu öffnen. Die Anwendung „Samsung SMART CAMERA App“ ist mit Samsung-Kameramodellen kompatibel, die ab 2013 hergestellt wurden. Die Anwendung „Samsung SMART CAMERA App“ ist mit Samsung-Kameramodellen kompatibel, die ab 2013 hergestellt wurden. [. . . ] Belichtungsmessung Die Belichtungsmessung gibt an, wie die Kamera die Lichtmenge misst, um die Belichtung festzulegen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG ST72

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG ST72 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag