Gebruiksaanwijzing SAMSUNG SC-9630

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG SC-9630. Wij hopen dat dit SAMSUNG SC-9630 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG SC-9630 te teleladen.


SAMSUNG SC-9630 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (12890 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG SC-9630

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let goed op wanneer het apparaat door of in de buurt van kinderen wordt gebruikt. Gebruik de stofzuiger alleen voor het beoogde gebruik zoals in deze instructies wordt beschreven. Leeg de stofopvangbak voordat deze vol is voor een efficiënt gebruik. [. . . ] - APPARAAT Druk herhaaldelijk op de AAN/UIT-knop om de stofzuiger in en uit te schakelen. (UIT ➞ AAN ➞ UIT) Schuif de bedieningsknop naar links en naar rechts om het vermogen te bepalen. Het filterlampje gaat branden wanneer het stoffilter moet worden gecontroleerd of geleegd. ZUIGBUIS • Pas de lengte van de telescopische stofzuigerbuis aan door de bedieningsknop in het midden van de telescopische buis heen en weer te schuiven. € Als u wilt controleren op verstoppingen, haalt u de telescopische buis van de slang en schuift u deze in. Sluit de verlengbuis aan op het aansluitpunt voor de slang en de telescopische stofzuigerbuis. Sluit de telescopische buis aan op het onderste gedeelte van de elleboogverlengbuis. Wanneer u de knop PUSH indrukt, wordt de elleboogverlengbuis ingevouwen. Door middel van de elleboogverlengbuis kunt u eenvoudig stofzuigen op plekken die moeilijk bereikbaar zijn (zoals onder meubels), zonder dat u hoeft te bukken. Lijn het afdekplaatje uit met de zuigmond en sluit het afdekplaatje om het terug te plaatsen. Nadat het afdekplaatje is gesloten, schuift u de vergrendelingsknop terug in de positie ( ). Zorg ervoor dat de borstel niet beschadigd LET OP raakt tijdens het reinigen. superturbineborstel (optioneel) 1 2 3 Nog eenvoudiger haar van huisdieren verwijderen van vloerbedekking. 4 5 6 W Wanneer u regelmatig h l i haar van uw h i di huisdieren opzuigt met d stofzuiger, k d b i de f i kan de borstell minder effectief gaan draaien doordat haar rond de trommel is gedraaid. Draai met het muntje de vergrendelingsknop naar de open positie ( ), zoals in de afbeelding getoond. Verwijder stof, vuil en haren die rond de borstel zijn gedraaid met een schaar. [. . . ] Laat het HEPA-filter gedurende langer dan 12 uur drogen in de schaduw. Zorg ervoor dat het filter volledig droog is voordat u het terugplaatst in de stofzuiger. Neem contact op met een erkende leverancier als het probleem zich blijft voordoen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG SC-9630

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG SC-9630 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag