Gebruiksaanwijzing SAMSUNG HT-F455

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG HT-F455. Wij hopen dat dit SAMSUNG HT-F455 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG HT-F455 te teleladen.


SAMSUNG HT-F455 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (17144 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG HT-F455

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Taste TV, um die Fernbedienung in den TV-Modus zu setzen. [. . . ] Sicherungsstufe Wählen Sie die Sicherungsstufe aus, die Sie einstellen möchten. Wiedergabefunktion verwenden Suchlauf vorwärts/rückwärts Drücken Sie die Tasten () für die Suchfunktion. Drücken Sie die v, um den Punkt zu markieren, an dem die Wiederholung starten soll (A). Drücken Sie die v, um den Punkt zu markieren, an dem die Wiederholung stoppen soll (B). [. . . ] Test Tone Utilizzare la funzione Tono di test per controllare i collegamenti dei diffusori. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG HT-F455

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG HT-F455 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag