Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GT-P3113

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GT-P3113. Wij hopen dat dit SAMSUNG GT-P3113 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GT-P3113 te teleladen.


SAMSUNG GT-P3113 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (16237 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG GT-P3113 (16993 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GT-P3113

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Las secciones de este manual siguen por lo general las características del dispositivo. [. . . ] Aparecerán las siguientes opciones, dependiendo de la vista de biblioteca: • Aleatorio: reproduce todas las canciones en orden aleatorio. Aparecerán las siguientes opciones: • Reproducir: reproducir las canciones en la lista de reproducción. La foto actual queda marcada con un contorno en las miniaturas de la parte inferior de la pantalla. Toque Presentación de diapositivas para ver una presentación de diapositivas de las fotos y videos disponibles. ) La foto o se indican mediante el botón el video actual quedarán marcados con un contorno en las miniaturas de la parte inferior de la pantalla. Toque Presentación de diapositivas para ver una presentación de diapositivas de las miniaturas de fotos y videos en el grupo. [. . . ] € Deben leer y seguir las instrucciones del fabricante de su dispositivo médico implantado. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GT-P3113

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GT-P3113 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag