Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GT-I8530

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GT-I8530. Wij hopen dat dit SAMSUNG GT-I8530 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GT-I8530 te teleladen.


SAMSUNG GT-I8530 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7739 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG GT-I8530 (6713 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GT-I8530

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] -- Bewegung: Öffnet die Einstellungen für die Bewegungserkennung Ihres Geräts. Drücken Sie die HeadsetTaste, um die Wiedergabe zu starten oder anzuhalten. Legen Sie die folgenden Einstellungen fest, um die DLNAFunktion anzupassen: Option Gerätename Videos freigeben Fotos freigeben Musik freigeben Von anderem Gerät hochladen Funktion Namen für das Gerät als Medienserver eingeben. Passen Sie die folgenden Einstellungen an, um die Standortdienste zu aktivieren: Option Drahtlosnetze verwenden GPS-Satelliten verwenden Funktion Bei Auswahl dieser Einstellung werden WLAN-Netze und/oder mobile Netzwerke verwendet, um Ihren Standort zu ermitteln. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GT-I8530

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GT-I8530 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag