Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GEAR S2 CLASSIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GEAR S2 CLASSIC. Wij hopen dat dit SAMSUNG GEAR S2 CLASSIC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GEAR S2 CLASSIC te teleladen.


SAMSUNG GEAR S2 CLASSIC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6840 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG GEAR S2 CLASSIC (5299 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GEAR S2 CLASSIC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Tippen Sie den Bildschirm an und drehen Sie die Lünette, um die Details Ihres Aktivitätsprotokolls anzuzeigen. 44 Anwendungen Schrittzahl-Tracker Die Gear zählt die Anzahl Ihrer Schritte und misst die zurückgelegte Entfernung. 2 Drehen Sie die Lünette im Uhrzeigersinn und öffnen Sie die Schrittzahl-Tracker-Seite. 2 Drehen Sie die Lünette im Uhrzeigersinn und öffnen Sie die Puls-Tracker-Seite. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GEAR S2 CLASSIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GEAR S2 CLASSIC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag