Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY TAB 4 10.1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY TAB 4 10.1. Wij hopen dat dit SAMSUNG GALAXY TAB 4 10.1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY TAB 4 10.1 te teleladen.


SAMSUNG GALAXY TAB 4 10.1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5083 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG GALAXY TAB 4 10.1 (3209 ko)
   SAMSUNG GALAXY TAB 4 10.1 (4973 ko)
   SAMSUNG GALAXY TAB 4 10.1 (3209 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GALAXY TAB 4 10.1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] • DESTACADAS: Permite ver imágenes o vídeos agrupados por fecha o álbum. 68 Utilidades Examinar las notas Examine las vistas en miniatura de las notas desplazándose hacia arriba o abajo. € Mostrar fórmulas: Permite ver las fórmulas de las celdas en lugar de los resultados calculados. En el panel izquierdo de la pantalla, seleccione una de las siguientes categorías: • Diario: Permite ver archivos agrupados por fecha. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GALAXY TAB 4 10.1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GALAXY TAB 4 10.1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag