Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY TAB 3 (8.0, 3G)

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY TAB 3 (8.0, 3G). Wij hopen dat dit SAMSUNG GALAXY TAB 3 (8.0, 3G) handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY TAB 3 (8.0, 3G) te teleladen.


SAMSUNG GALAXY TAB 3 (8.0, 3G) : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6938 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GALAXY TAB 3 (8.0, 3G)

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] € Compartir foto de amigo: define el dispositivo para que reconozca la cara de una persona etiquetada en una foto y se la envíe a la persona correspondiente. € Compartir foto ChatON: envía una foto a otro dispositivo mediante ChatON. Ver imágenes Al abrir la Galería aparecerán las carpetas disponibles. Pulse Imágenes, y después saque una foto o seleccione una de las imágenes existentes. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GALAXY TAB 3 (8.0, 3G)

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GALAXY TAB 3 (8.0, 3G) zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag