Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY S5 LTE G900F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY S5 LTE G900F. Wij hopen dat dit SAMSUNG GALAXY S5 LTE G900F handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY S5 LTE G900F te teleladen.


SAMSUNG GALAXY S5 LTE G900F : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (11933 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GALAXY S5 LTE G900F

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Tippen Sie → Einstellungen an, um die Einstellungen für die Netzwerkverbindung usw. [. . . ] 95 S Health Zurückgelegte Schritte messen Das Gerät zählt die Anzahl Ihrer Schritte und misst die zurückgelegte Entfernung. Die Lebensmittelinformationen werden als Kalorienzufuhr für die Mahlzeit erfasst. Drücken Sie die Home-Taste, um die Funktion für die Altersfreigabe zu beenden. Google Spracheingabe Ändern Sie die Einstellungen für die Spracheingabe. Text-zu-Sprache-Funktionen einstellen Ändern Sie die Einstellungen für Text-zu-Sprache-Funktionen, die bei aktiviertem TalkBack verwendet werden, z. € Sprechgeschwindigkeit: Wählen Sie die Geschwindigkeit für die Text-zu-Sprache-Funktion. [. . . ] Sprechen Sie anschließend die Wörter, die Sie in das Textfeld eingeben möchten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GALAXY S5 LTE G900F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GALAXY S5 LTE G900F zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag