Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY S II NFC GT-I9100P

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY S II NFC GT-I9100P. Wij hopen dat dit SAMSUNG GALAXY S II NFC GT-I9100P handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY S II NFC GT-I9100P te teleladen.


SAMSUNG GALAXY S II NFC GT-I9100P : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7941 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GALAXY S II NFC GT-I9100P

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Modifique las siguientes opciones: Opción Nombre de dispositivo Solicitud de acceso Activar visibilidad Tiempo agotado Bloquear contenido Restablecer ajustes Función Permite ver o editar el nombre del dispositivo. Utilice las siguientes opciones: ●● Aplicaciones activas: Permite ver una lista de todas las aplicaciones que se están ejecutando en el dispositivo. 106 ●● Ayuda: Permite ver información sobre el uso de las funciones de anclaje. Aplicaciones Permite ver y administrar las aplicaciones de su dispositivo. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GALAXY S II NFC GT-I9100P

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GALAXY S II NFC GT-I9100P zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag