Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY NX EK-GN120

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY NX EK-GN120. Wij hopen dat dit SAMSUNG GALAXY NX EK-GN120 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY NX EK-GN120 te teleladen.


SAMSUNG GALAXY NX EK-GN120 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (143001 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GALAXY NX EK-GN120

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 20 Erste Schritte 1 Schieben Sie den Riegel in die entsprechende Richtung und öffnen Sie die Klappe. [. . . ] Voreingestellte Weißabgleichsoptionen anpassen Passen Sie die Farbe für die voreingestellten Lichtquellen an. † Einstellungen → Wenn Intelligente Lautstärke aktiviert ist, übersteigt die Lautstärke möglicherweise die Lautstärke des Geräts. Befolgen Sie anschließend die Anweisungen auf dem Bildschirm, um die Einrichtung durchzuführen. € Empfangene Dateien: Dateien anzeigen, die Sie über die Bluetooth-Funktion empfangen haben. [. . . ] An, um die Einstellungen • Sprechgeschwindigkeit: Geschwindigkeit für die Text-zu-Sprache-Funktion festlegen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GALAXY NX EK-GN120

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GALAXY NX EK-GN120 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag