Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE SM-N915FY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE SM-N915FY. Wij hopen dat dit SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE SM-N915FY handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE SM-N915FY te teleladen.


SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE SM-N915FY : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (11543 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE SM-N915FY

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 5 Tippen Sie an, um die ausgewählten Abschnitte in die Notiz einzufügen. [. . . ] 2 Markieren Sie die Bilder oder Videos, die Sie löschen möchten. 117 Nützliche Apps 2 Befolgen Sie die Anweisungen auf dem Bildschirm, um die Einrichtung durchzuführen. 2 Befolgen Sie die Anweisungen auf dem Bildschirm, um die Einrichtung durchzuführen. 2 Befolgen Sie die Anweisungen auf dem Bildschirm, um die Einrichtung durchzuführen. Befolgen Sie die Anweisungen auf dem Bildschirm, um die Einrichtung durchzuführen. Seitenbildschirm Ändern Sie die Einstellungen für die Nutzung des Seitenbildschirms. [. . . ] An, um die Türklingelerkennung zu 185 Eingabehilfe Benachrichtigungseinstellungen ändern Tippen Sie → Einstellungen an, um die folgenden Optionen zu verwenden: • Vibrationsintensität: Intensität der Vibrationsbenachrichtigung einstellen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE SM-N915FY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE SM-N915FY zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag