Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY K ZOOM C115

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY K ZOOM C115. Wij hopen dat dit SAMSUNG GALAXY K ZOOM C115 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY K ZOOM C115 te teleladen.


SAMSUNG GALAXY K ZOOM C115 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (12351 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GALAXY K ZOOM C115

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Mantenga pulsadas las opciones para ver ajustes más detallados. [. . . ] Ocultar aplicaciones Oculte las aplicaciones que no quiera ver en la pantalla de aplicaciones. Cambiar la melodía Cambie las melodías de las llamadas entrantes y las notificaciones. Arrastre juntas las zonas para unir las zonas de enfoque y de exposición. Administrar las películas Descargue distintas películas o suba las suyas propias. [. . . ] Las palabras que pronuncie aparecerán como texto en la pantalla, y el dispositivo las leerá en voz alta. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GALAXY K ZOOM C115

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GALAXY K ZOOM C115 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag